2777
2789
عنوان

همسر من یه مشکلی داره غیر از خودم و خودش کسی نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2526 بازدید | 91 پست
شاهدازغیب رسید بااسن امضای قشنگش😄💙

😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار اول که نه متاسفانه

ان شاءالله بزودی نتیجه بگیری❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

درمان داره گمونم با جراحی مشکلش حل میشه همسرت ... ماهم توفانیل داشتن کسایی که این مشکل داشتن درمان شدن گمونم ...نشدم راه های زیادی برای بچه دار شدن هست نگران نباش ...خدا بزرگه و توکل کن به خدا و اهل بیت و به همسرت روحیه بده خود استرس مانع باروری میشه

امضات 😁👌

😂😘

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اصن ربطی نداره بابا مگه اینکه خدای نکرده مشکلی داشته باشه شوهر منم تک بیضه هست من سه تا دختر دارم تا ...

حداحفظشون کنه امیدوارم ماهم بدون دردسر بچه در شیم

لایک نکن خواهر منننن  
شاهدازغیب رسید بااسن امضای قشنگش😄💙

با این سه تا دخترم اینو نگم چی بگم 😂

اسی ببخشید این سوال میپرسم از نظر ظاهری هم با دو بیضه ای ها فرق می‌کنه ؟

بله..یکیش  داخلش خالیه فقط پوست هست.داخلش بیضه نیست..از زمان تولد بیضه پایین نیومده.. باید عمل میشده.. پسرمنم همینجوری بود. عملش کردن خوب شد

پارسا پسرمامان😍