2777
2789
عنوان

همسر من یه مشکلی داره غیر از خودم و خودش کسی نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب  از  نقص  بودن که  نقص هست   ولی  چه  میشه  کرد!!،من  از  وقتی   معلولیت  کوچیک من  به  چشم همه  اومد  شد مصیبت همچی  برام  نقصه

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

به کمیت نیس به کیفیته.

من تاپیکو نخوندم ولی اول ازمایش اسپرم بدید بعد بگید طبیعی میشه یا نمیشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

ببخشید ک میپرسم تک بیضع یعنی چی ..یعنی یه بیضه نزول نکرده دارن یا کلا خدا یه بیضه درس کرده؟؟؟؟

ببخشید ک میپرسم اخه پسرم یه بیضه نزول نکرده داشت رفتم عملش کردم دکتر گفت دیراوردی میترسم واس اینده اش

حداحفظشون کنه امیدوارم ماهم بدون دردسر بچه در شیم

مامان باش 😁 منظورم مطمئن باش 

تازه شوهر من فتق بیضه بوده اگه همسرت از لحاظ جسمی سالم باشه میشه 

انشالله خبر بارداری تو بدی اینجا 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

تنها فرقی که با بقیه دارید اینه که بچه اولت هرچی بشه بچه های بعدیتم همون میشه جنسیتشون
که اونم اصن مشکلی نیس که خب خیلیا سالمن و بچه هاشون شانسی یه جنسیت میشن
به شوهرتم همه اینارو بگو بیخودی برا چیزی که مشکل نیستو ارزش نداره خودتونو اذیت نکنید قشنگم

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

با این سه تا دخترم اینو نگم چی بگم 😂

دیگه  دست  تو نبوده  دست شوهرس

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
الان دانشجوام حداقل بعد ۲۱ میتونم

عزیزم بهتره زود تر اقدام کنید . از زمان اقدام یک سال باید رابطه بدون پیشگیری و زیاد داشته باشین . اگه باردار نشدین بعد از یک ساااال میرین پیش متخصص زنان و اورولوژی . آنالیز مایع اسپرم گرفته میشه و شما هم ازمایشات هورمونی و سونو و .. میدی !!!  . اما در کل بایک بیضه هم بارداری امکان پذیره!! . همسرتون به خاطر مشکلش تا حالا دکتر رفته برآمدگی  زیر شکمش نداره؟ علت این که یک بیضه داره چیه؟  باید پیگیری کنه که این یکی که داره سالم باشه . خجالت معنی نداره ها