2777
2789
عنوان

همسر من یه مشکلی داره غیر از خودم و خودش کسی نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 91 پست
بله مثله اینه که یه کلیه داشته باشینبا یه کلیه نمیشه عمل دفع و گوارشو انجام داد؟میشه دیگهاینم همونه

نه اونو میدونم میشه و به اسی هم گفتم

منظورم جنسیته که گفتید یک جنسیت میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه معلولیتی؟

یه کمی  میلنگم

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
با این سه تا دخترم اینو نگم چی بگم 😂

شما میدونستی میگن هرکی شوهرش خیلی عاشقش باشه بچه اولشون دختر میشه؟
شمام که ذاتا یا باید سه تا پسر میداشتی یا سه تا دختر
منتا شوهرت عاشقت بوده شده دختر
از لحاظ علمی ام ثابت شدس به زبان ساده ام میشه حتی توضیحش داد ولی در کل برو خوش باش🥺😂🤍

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

نه اونو میدونم میشه و به اسی هم گفتممنظورم جنسیته که گفتید یک جنسیت میشه

بله اکثرا اینجوری میشن از استثناعات و معجزه ها خبر ندارم اما طبق تجربه حتی اگه دو قلو باشن قطعا همسان و یه جنسیت دارن

دیگه دست تو نبوده دست شوهرس

اخ من فداشون میشم بخدا سه تا فرشته ان واقعا نعمتیه 

انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

شما میدونستی میگن هرکی شوهرش خیلی عاشقش باشه بچه اولشون دختر میشه؟شمام که ذاتا یا باید سه تا پسر مید ...

😂😂😂👍👍👍 شوهر من عاشق این بود بچه اول دختر  بشه ولی روحیه خوبی بود😂😂😂😂😙😘👌

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اخ من فداشون میشم بخدا سه تا فرشته ان واقعا نعمتیه انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

انشالله  خدا  حفظشون  کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
😂😂😂👍👍👍 شوهر من عاشق این بود بچه اول دختر بشه ولی روحیه خوبی بود😂😂😂😂😙😘👌

معلومه عشقش انقد بهت زیاد بوده رو علایقشم تاثیر گذاشته خوشبخت باشین😂😂🤍

عزیزم کفشهای مخصوص هست که بتونی استفاده کنی تا کمتر اذیت بشی

اره   استفاده  می‌کنم  ولی  مسئله  راه  رفتن  نیست  انقدر  سر قضیه  ازدواج  اذیتم  کردن🤐🤐 هی  گفتن  حیف  تو  کاش  سالم  بودی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلومه عشقش انقد بهت زیاد بوده رو علایقشم تاثیر گذاشته خوشبخت باشین😂😂🤍

😘😘😘😘😘😘