2777
2789

🍃دوازدهمم🍃 

فصل یک و دو رو نخوندم ولی یه نکاه سرسری که انداختم فصل سوم آسون میومد 

بنظرتون میشه بدون بلد بودن فصل یک و دو ، فصل سه و چهار رو بخونم 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

۴ هم راحته

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

کنکور

آره کنکور که اصلا محدوده نداره که بگه حتماااا این جای کتابو بخون (درصورتی که حتما همشو باید بلد باشیمممم😂🥲)

من شیمی رو دوس دارم ولی از فیزیک متنفرم! 

میخوام واسه کنکور فیزیک دهم رو کلا بزارم کنار و اصلا نخونمش

یازدهم تجربی ام! 

برای شیمی استاد احمدرضا جشانی رو پیشنهاد میکنم! 

اگه فقطططط فیلماشو بینی و حتی یک صفحه هم تمرین نکنی فول فول میشی شیمی رو 

اینقدر قشنگ توضیح میده که کیف میکنی!

بزرگترین ترسم شیمی بود ولی الان با عشققق صفحه به صفحشو میخونم! 

اگه میخوای، درخواست بدم، آدرس کانال روبیکاشو بهت بدم..

مرسیبرای فصل سوم ، از پایه به چه فصل هایی نیاز دارم ❤️شیمی خوندن برام سخته ، پیشنهادی ندارین ؟😁 با ...

خواهش عزیزم . 

درست یادم نمیاد ،سال پیش کنکور داشتم اما پایه خاصی نمی‌خواست فصل ۳ دوزادهم ( یعنی در حد دهم بلد باشی کفایت میکرد ) و بیشتر حفظیه . 

شیمی اوایل منو اذیت میکرد کم کم خوندمش تست کار کردم قوی شدم باعث شد دوستش داشته باشم اصل کار به نظرم تست کار کردنه .

استاد هادیان فرد رو خیلی دوست داشتم میتونی ویدیو ایشون ببینی . 

حتی نهایی هم گذاشته متن به متن کتاب درسی 

آره کنکور که اصلا محدوده نداره که بگه حتماااا این جای کتابو بخون (درصورتی که حتما همشو باید بلد باشی ...

فیریک دهم تقریبا چیزی نداره ، راحت میتونی تو برنامت جاش کنی . 

فیزیک یازدهم فصل ۲ خیلی سخته و اذیت می‌کنه و وقت گیره . 

و یکی از فصل هایی که توی فیزیکی خیلی کمکت می‌تونه کنه فصل ۳ دوازدهمه که سخته اما اگه کار کنی و مفهومش رو بفهمی خیلی قشنگ میتونی حل کنی تستهاش رو و همینطور فصل سوم یازدهم