2777
2789

ماخانما خیلی بدبختیم 

اگه پشتوانه مالی ندارید ،اگه شرایط مستقل شدن ندارید ،اگه کمکتون نمیکنن نکنید بخدا سختههههه😭شدم ی افسرده هیچ حمایت مالی ندارم ..نمیزارن از خونواده جدا بشم 

اینجا افسرده شده آدم بعد طلاق عوض ی شوهر بیست تا شوهر پیدا می کنه (منظورم ،بابا،داداش و...)ک همه میشن شوهر دوم..

من نه پولی دارم نه کسی دارم حمایتم کنه ..می‌خوام وام بگیرم ی خونه اجاره کنم نمیزارن ..خونوادم خودشون هم اجاره ای هستند تو ی محله کثیف وبد ..حتی آبش هم آلوده هست پوست خودم وبچه هام خراب شده 😭

بابام از ی طرف میگه دختر بعد طلاق اختیارش ب من نیست از ی طرف نمیزاره جدا بشم 

بخدا کار بیست تا آدم دارم میکنم تو خونه آشپزخونه تو حیاط ،همشم سر خودم وبچه هام دارن غر میزنن،اختیارهیچی نداریم 

بقران خستم روزی هزار بار آرزوی مرگ می کنم چند بارم ب خودکشی فکر کردم بعد از حرف مردم ترسیدم ک بگن این حتما ی کارایی می‌کرده 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

خودم تک دخترم ،داذاش کوچیکتر از خودم هم سرم صدا میده داد میزنه سر بچه هام ،ب صدای در حیاط هم گیر میده ،بچه هام دعوا میکنن چرا اینجوری در و بهم بدید 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

دلیل طلاقت چی بود

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه اتاقم بهت نمیدن با بچت اونجا بمونی یارانه نفقه چیزی نداری

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

دختر مگه تو از شرایط خونه پدرت خبر نداشتی آخه...

درست میشه توکل بخدا

بعد تو خودکشی کنی کی بچه هاتو ناز بکشه وبزرگ کنه؟؟؟ به فکر خودت نیستی به فکر بچه هات باش گلم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔