2777
2789
عنوان

تورو خدا اگه شرایطش ندارید جدا نشید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 80 پست
پدرت یه اتاق تو حیاطی بالاپشت بومی چیزی برات درست کنه جدا زندکی کنی

اوناهم اجاره ای هستند ،اینجا ک اومدیم حتی پوستمون هم خراب شده از بس آبش بده

خدا اگه بخواد مشکلات و رو سر یکی انبار کنه اینجوری می کنه😭😭😭😭

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
برو اقدام کن بشو سرپرست خانوار یارانه خودت و بچه هات هم بگیر شده جایی بری سرایداری که سوئیت هم بهت ب ...

بهزیستی مگه فقط برا بچه های مشکل دار نیست؟؟

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه اجاره کن، از شوهرت نفقه بچه ها رو بگیر از طریق دادگاه بعدم خودت برو سرکار کاری به حرف کسی نداشت ...

فعلا ندارم ک بخوام اجاره کنم 

آدم چیزی رو که بالا میاره دوباره نمیخوره...بدون شرایطش بد بوده که جدا شده برگرده دیگه شوهرش همش سرکو ...

اره دقیقا همینه 

خدا نکنه تو مادری قوی باش کی میخواد از بچه هات مراقبت کنه؟

نهایت میرن پیش باباشون وقتی من تو این دنیا نباشم

وا اونا میگن نه تو هم نگاه میکنی اشو برو دنبال یه کار بعدم ازشون جدا شو مگه مهریه نگرفتی

نه هنوز نگرفتم ..چیکار کنم میگن فکر جدا شدن از ما از سرت بیرون کن ..منم شدم کلفتشون 

برو کمیته امداد شهرتون با مدارک طلاقت، شرایطت رو کامل بگومیان تحقیقرمیکنن بهت مقرری میدن و پول پیش، ...

رفتم حتی نیومدن تحقیق 

نهایت میرن پیش باباشون وقتی من تو این دنیا نباشم

هیشکی جای مادر نمی گیره مشکلات برای همه هست هر کی به نوعی گرفتاره بچه هات دختر هستند دختر خیلی نیازش به مادر زیاده متوجه منظورم میشی؟

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
برو کار فروشگاه زنجیره ای چیزی

یکی از بچه هام پیش دبستانیه باید قبل ظهر خونه باشم ساعت یازده از مدرسه میاد