2777
2789

کدوم بهتره 

پردیس، شهریار، رباط و... چون پولم کمه فقط ۱۶۰۰ دارم 

یا برم کرج

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر  کنم  کرج  بهتر باشه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

کرج ک خوب صدر صد بهتر .اطراف کرج مد نطرته هشتگرد الان خوبه با این پول احتمال خونه خوبی گیرت بیاد تا کرج

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
اندیشه

جای قشنگیه

ولی فاصله اش با تهران زیاده

عزیزم بستگی داره اگر شغلت داخل تهرانه و برات مهمه به تهران نزدیک باشی

اینجور جاها خوبه

( سعید اباد . احمد اباد مستوفی.شاهد شهر. اورین)

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

کرج ک خوب صدر صد بهتر .اطراف کرج مد نطرته هشتگرد الان خوبه با این پول احتمال خونه خوبی گیرت بیاد تا ...

هشتگرد خیلی دوره به کرج

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 
هشتگرد خیلی دوره به کرج

ن تقریبا نزدیک و مترو داره برا تهران و کرج 

بخاطر مترو از اندیشه بهتر.

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
جای قشنگیهولی فاصله اش با تهران زیادهعزیزم بستگی داره اگر شغلت داخل تهرانه و برات مهمه به تهران نزدی ...

خیلی نیاز به راهنمایی دارم من شهرستانم. مادر پدر و خواهرم اینجا خوننشون فروختن . مادرم دوس د اره از شهر خودمون بره ... بعد پدرم تو تهران نگهبانی میکنه البته باز نشسته اس و اگه حس کنه جاش سخته و کرج پیدا کنه شغل شاید ازونجای قبل در بیاد.... من حتی یکبار تهران نیومدم خودم شهریتان متاهلم.... هیچکس رو اونجا نداریم من یه مشورت کنم یا کمک بده بهمون .... شهر خودمون شغل کمه برای سن پدرم که بازنشسته اس.... از نظر روانی دارم منفجر میشم

خیلی نیاز به راهنمایی دارم من شهرستانم. مادر پدر و خواهرم اینجا خوننشون فروختن . مادرم دوس د اره از ...

خونه رو چرا فروختن آخه 

فوقش بابات کار میکرد هر یکی دو ماه میومد خونه 

کاربری دست 98348نفره

خیلی نیاز به راهنمایی دارم من شهرستانم. مادر پدر و خواهرم اینجا خوننشون فروختن . مادرم دوس د اره از ...

چرا منفجر ؟؟؟

شما اول باید برای پدرتون کار پیدا کنید بعد خونه بگیرید

الان مثلن طرفهای شهریار ( خود شهریار گرونه) این مناطق هست که با پول شما میشه خونه خرید

فردوسیه. شاهد شهر. وحیدیه.امیریه.اورین.اسلامشهر.شهر ری.شهر قدس.احمداباد مستوفی

با پول شما میشه اینجاها خونه خرید

سمت شهریار باغ و ویلاو تالار زیاد داره

بنظرم اونجا بتونه نگهبانی پیدا کنه

اگرم خواهر و برادر مجرد داری ، میتونه کار پیدا کنه

اما حتمن حتمن حتمن خونه سند دار بگیرید اینجا تو خونه قولنامه ای بشدت کلاه برداری میشه

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

چرا منفجر ؟؟؟شما اول باید برای پدرتون کار پیدا کنید بعد خونه بگیریدالان مثلن طرفهای شهریار ( خود شهر ...

اخه کاری از دست خودم بر نمیاد
نگران پدر مادرم هستم. ...