2777
2789

فامیل هستن دختر دایی و پسر عمه . وقتی عمش حامله بوده و زن برادرش هم همینطور قرار شد که بچه ها هر چی شدن مثلا یکی دختر شد یکی پسر شد باید باهم ازدواج کنن  اینام که بزرگ تر شدن ب بچه ها گفتن حالا همه میدونن اینا نشون هم بودن  اونجاشو نمیدونم که کی از رابطه شون خبر داره و الان هشت ساله باهم چت میکنن الان دختره بهش گفته نمیخامت اونم میخواد دوست دخترشو بگیره چون دخترداییش ردش کرده ولی دوست دخترش که همچین چیزی فهمیده پسره ول کرده بخاطر اینکه همزمان پسره با دختر داییشم بوده دختر دایی هم میدونسته که پسر عمش دوست دختر داره ولی بازم باهاش مونده  فقط دوست دخترش نمیدونست هیچیو

از کلاس ششم تا الان که ۱۸ سالشونه باهم چت میکردن 

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا

این بچه ها سن زیادی ندارن یعنی خیلی از نسل قدیم هم نیستن بعد پدر مادرشون باعث این مصیبت شده بعد ماشاءالله از ششم رفتن تو کارش!!بچه دوازده سال بیشتر نداشت این یعنی خانواده اش مقصره که بچه از این سن تو این فکر بره 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
این بچه ها سن زیادی ندارن یعنی خیلی از نسل قدیم هم نیستن بعد پدر مادرشون باعث این مصیبت شده بعد ماشا ...

حالا  دختر داییش گفته نمیخامت 

پسره ام رفت دوست دخترش بگیره که دوست دخترش فهمیده و ولش کرده اونم شماره دختر داییشو داده گفت بپرس ازش منو میخواد دختر داییشم گفته این پسره با صد نفر رله و خانوادش بدرد نخورن

😶عججججب🤑

اون دختره کار خوبی کرده رفتهاین دختره هم بهتره ازدواج فامیلی نکنهچون احتمال بیماری های ژنتیکی بالاس

دختر دایی پشت سر پسر عمش و عمش پیش دوست دخترش حرف بد زده که اینا اونطورن و فلانن پسره ام بهش گفتع ابروت میبرم دختر دایی هم گفته بخاطر این گعتم که دوست دخترت ولت کنه

😶عججججب🤑