2777
2789
عنوان

شوهرم توبه التماس کرد بنظرتون

574 بازدید | 47 پست

هک کردمش . 

با هر چندین نفر ک تونسته رابطه داشته پوللل فک فراوون خرج کرده براشون منو جایی نمی‌برد اونارو دکتر می‌برده خرید می‌کرده کافه و....

حتی با رفیقش هم بوده یکی سوار کرده

کلی مدرک دارم ازش از فامیلامونم با یکی بوده طرف متاهل و بچه داره خلاصه من جمع کردم رفتم با بچم خونه پدرم گفتم طلاق با مهریه بده عکسارو پخش نمیکنم ب کسی هم نمی‌گم بچه ها مهریه من برا شوهرم پول خورده هیچی نیست چندبار تا مرز طلاق رفتیم ولی نشده چون اون نخواسته شوهرم تا فهمید مدرک دارم و قهر کردم از همه چی خبرم سریع آمد منت کشی خانه پدرم خجالت کشید بیاد جلو اونا منو اون تو اتاق سه ساعت حرف میزدکه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باور نکن....به این کار معتاد شده. فقط از این به بعد دقتش میره بالا. طلاق عاطفی بگیر همه چی رو به اسم خودت بزن تا ایدز نگرفتی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

میخواد گولت بزنه نبخشش 

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

میخوامت بخدا اینا برای من مهم نبودن تک تک همه رو هویتشونو خلاصه بهم گفت دقیق ن ها گف اینا همه ج ن د ه بودن معتاد بودن ش رابی بودن چرا زندکیمونم بخاطر این ها خراب میکنید بخدا برام مهم نیستن فلان من با پیج اینستاش مشترکم آخر حرفاش ف دیگ نمیکنم اشتباه کرده سرم ب سنگ خورد بسه دیگ بریم خونه چون وقت نبود حرف بیشتر بزنم نصف شب بود ردش کردم بعد دیشب

تضمین سنگین (ملک ،ماشین )به نامت بزنه برگرد

مردها همشون یه پُخن اونی که خوبه هنو لو نرفته 

به خودتم سخت نگیر میگذره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ