2777
2789
عنوان

سمنانی داریم اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 105 پست
خب ثابت کن وجود دارهمهدی شهر یه شهرستان استان سمنانه همینطور دامغان اما شهر سمنان وجود نداره یعنی کس ...

چطور ندیدین

هرکس با ماشین جاده ی تهران - مشهد رو رفته باشه سمنان رو دیده

یه ارگ تاریخی هم داره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی این حرفاهمه به نوعی اینو میگن؟ مد شده؟

تا حالا تو سایت سمنانی دیدی؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

آقا وجود داره من خودم ده بار رفتم سمنان🤣🤣🤣🤣

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

ن من سمنانی نیستم😂😂 دوستم میخواد بره سمنان برای فرمالیته😂😂نمیدونم اصن وجود خارجی داره سمنان یا ن ...

الهی....شما چطور ایرانی هستی نمیدونی سمنان هم شهری از ایرانه وقتی تهران نبود سمنان بود 

باور کن ازشون بپرسی شهرت کجاست میگه شاهرود،دامغان،گرمسار و...نمیگن مال شهر سمنانم

نه والا دامغانی ها شاهرودی ها و... خودشون رتحت میگفتن مال دامغان هستیم. ولی سمنانی هم جدا داشتیم.

دلیل نداره کسی که اهل شهر دامعانه بگه سمنان هستم.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.