2777
2789
عنوان

سمنانی داریم اینجا

694 بازدید | 105 پست

آرایشگر خوب تو سمنان میشناسین؟ برای فرمالیته میخوام

ممنون میشم اگه میشناسین کمکم کنید

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دروغ میگی تو سمنانی نیستیسمنان وجود خارجی نداره فقط یه سری الکی میگن سمنانی هستن 🙃🤣

ن من سمنانی نیستم😂😂 دوستم میخواد بره سمنان برای فرمالیته😂😂

نمیدونم اصن وجود خارجی داره سمنان یا نه😂

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
واقعا شهرت اسمش سمنانه؟

ن والا دوستم میخواد بره ببینه اصن وجود داره یا نه😂😂😂

ن من سمنانی نیستم😂😂 دوستم میخواد بره سمنان برای فرمالیته😂😂نمیدونم اصن وجود خارجی داره سمنان یا ن ...

هیجی

حتی کسی که تاپیک سمنان میزنه سمنانی نیست (:

نگو بره بابا معلوم نیست دوباره بتونه از برمودای سمنان برگرده یا نه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

سمنان؟!🤨فرمالیته؟!🤨

مگه سمنان وجود داره؟!🤨

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎