2777
2789
عنوان

شوهرم توبه التماس کرد بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 47 پست

باور نکن .شوهر خاله ی منم همینه .

هر بار دست رو قرآن میذاشت خاله م میبخشید .

الان یکساله با زن شوهر دار هست تو یه خونه باهم زندگی میکنن .مرده چند ماه افتاد طلاق زنش افتاد نمیدونیم چی شد دوباره با زنه آشتی کرد😐الانم هم شوهره میره پیشش هم شوهر خاله من 😐

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمد گف بیا بریم گفتم نمیام تو معتاد شدی تکرار میکنی گف دم درم بیا صحبت بکنیم رفتم گف بخدا برای اینا نیتی نداشتم ی نفر نبوده دو نفر نبوده ک دوستشون داشت باشم اینا ه رزه بودن فلاااااان گف توبه کردم ی عالمه حرف قرار گذاشتم باهاش طلاق عاطفی و اینک هر موقع گوشیش خواستم بده و گفتم ی بار فقط ی بار دیگ ببینم چط کردی قرار گذاشتیم همه رو پخش میکنم طلاق میگیرم گف نمیکنم توبه کردم من شوهرم تو نمیتونی پخش کنی برا خودت زشت فلان همه چی قبول کرد غیر طلاق عاطفی من الان اومدم خونه جدا خوابم

میخوامت بخدا اینا برای من مهم نبودن تک تک همه رو هویتشونو خلاصه بهم گفت دقیق ن ها گف اینا همه ج ن د ...

چه منطق جالبی گفته اینا جن.ده ن ولشون کن تو خودت و بخاطر اینا ناراحت نکن پاشو بریم😐

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
آمد گف بیا بریم گفتم نمیام تو معتاد شدی تکرار میکنی گف دم درم بیا صحبت بکنیم رفتم گف بخدا برای اینا ...

توبه بی ذات و بیشرف مگه قبوله؟

والا خدا هم شوهرتو گردن نمیگیره چه برسه توبه اشو قبول کنه 

طبق تجربه‌م میگم، مردی که خیانتکاره هرگز درست نمیشه مگر مگر مگر استثنایی باشه، اون خط قرمز، وقتی رد شد دیگه تمام

میتونی خودتو گول بزنی و بخاطر بچت زندگی کنی 

فقط خوب فکراتو بکن که بعدش آسیب نبینی 

آمد گف بیا بریم گفتم نمیام تو معتاد شدی تکرار میکنی گف دم درم بیا صحبت بکنیم رفتم گف بخدا برای اینا ...

واااا چرا برگشتی ؟😑

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

یا امام زمان 😔😔😔

از این همه کثافت خودمونم تو شوکیم

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

حالا پیجش دست من خودش همه پیاما دخترا حذف کرده جالبه تو این چند روز یکی پیام نداده ی پیج دیگم داره تو گوشی دیگ اون قدیمی می‌دونم از طریق اون ببهشون گفته پیام ندید 

الان میترسم دوباره چند وقت دیگ شروع کنه از اون پیام بازی بچه ها تا الان نخوابیدم از دیشب روانم خرابه چ کنم با پدرم اتمام حجت کرده گفته مگ من خرم برم برا ج نده ها زندگیم خراب کنم اونا اصلا برام مهم نبودن من خواستم خانوادش در جریان بزارم التماس تمنا کرد آبروم نبر تکرار نمیشه

سره من اومده فقط جدا شو من جایی رو نداشتم برم که جدا شم اشتباهه منو نکن توبه گرگ مرگه

وای نگو جیگرم سوخته چندبار مچش گرفتم ولی نمی‌دونستم قرار می‌زاره اومد آشتی ولی پشیمون نبود این دفعه بخاطر ابرپش ریده بود می‌دونه مدرک دارم خودش گف تا مرز طلاق چندبار رفتیم ولی طلاقت ندادم خودتم می‌دونی الآنم نمی‌دم برگرد گوشیمم هر موقع بخوای بهت میدم 

مجبور شدم بخاطر بچم ی فرصت بدم