2777
2789
عنوان

شوهرم توبه التماس کرد بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 47 پست

حالا که برگشتی نشین گریه کن و به یاد گذشته بزن تو سر خودت گذشته ها گذشته به فکر آینده ت باش تا میتونی با سیاست با خر کردن رام کردن چه میدونم اگه شده به زور ازش پول بگیر طلا وسکه بخر براش فیلم بازی کن که بخشیدی و فراموش کردی اگه چیزی داره راضیش کن به نامت بزنه این دفه با سیاست برو جلو یه جا پای محکمی برا خودت درست کن

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
چه منطق جالبی گفته اینا جن.ده ن ولشون کن تو خودت و بخاطر اینا ناراحت نکن پاشو بریم😐

دقیقا از رو هم نمیره من چهار روز گلوم خشکه از ناراحتی بخدا ک ی چیز دیگ ببینم سکته رو زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو جیگرم سوخته چندبار مچش گرفتم ولی نمی‌دونستم قرار می‌زاره اومد آشتی ولی پشیمون نبود این دفعه ...

اشتباهه منو نکن اگه خانوادت پشتتن برو من بدتر از تو چندین بار مچشو گرفتم عادت کرده به این کار آدم نمیشه خودم افردگی گرفتم خستم روحم روانم ارزش نداره 

حالا که برگشتی نشین گریه کن و به یاد گذشته بزن تو سر خودت گذشته ها گذشته به فکر آینده ت باش تا میتون ...

ایول منم نیتم همینه هرچی داره ولی ب نامم نمیزنه ولی طلا بخوام میخرع همین دوماه پیش چهار صد تومن طلا خرید برام الآنم می‌خوام همین کارو بعد مدتی انجام بدم پول بکنم طلا بخرم 

خیلی داغون بود خودش ایندفعه هردفعه آنقدر منت کشی نمی‌کرد بیا بریم این دفعه خیلی اصرار کرد برگشت می‌دونی هفته چهار بار ازم را ب طه می‌خواست حتی چند بار ردش می‌کردم برام هرکار میکرد منو خود ب خود بغل بوس شوخی شوهرم از اول همینکاره بود منم تقریبا میدونستم زیاد تحویلم نمی‌گرفت اما از وقتی بچم آمد چند ماهه عوض شده خیلی اوکی شده بود باهام با خانوادم برا همین تا مغز استخوان سوختم

اشتباهه منو نکن اگه خانوادت پشتتن برو من بدتر از تو چندین بار مچشو گرفتم عادت کرده به این کار آدم نم ...

واقعا 🥺🥺یعنی توبه کرده بود؟ 

توروخدا بگو بهم چیکار کنم من میدونم این دوباره تکرار کنه من میمیرم

حالا میخوای چکار کنی اسی ؟

میدونی من همیشه میگفتم خیانت دیدین جدا شین تو خیابون بخوابین ولی جدا شین ولی الان فک میکنم اگه خدای نکرده همچین چیزی ببینم چکار کنم با این بچه های بشدت وابسته پدرشون چکار کنم 

ولی شما میگی چندتا بودن خرج شما نمیکنه خرج اونا میکرده اگرم خواستی برگردی حتما بگو یه چیز سنگین بنامت کنه بنام کنه نه به عنوان مهریه بده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
واقعا 🥺🥺یعنی توبه کرده بود؟ توروخدا بگو بهم چیکار کنم من میدونم این دوباره تکرار کنه من میمیرم

من الان بعده اون قضیه ۳ساله که برگشتم بخاطره بچم برگشتم ولی باز تکرار کرده اینبار خیلی دقت داره که لو نره ولی من فهمیدم ولش کن اگه میتونی بچتو ببر این آشغالا لیاقت ندارن که عمرتو هدر بدی من اگه مادرم اجازه میداد طلاق بگیرم هیچ وقت برنمیگشتم هیچ وقت

حالا میخوای چکار کنی اسی ؟میدونی من همیشه میگفتم خیانت دیدین جدا شین تو خیابون بخوابین ولی جدا شین و ...

نمی دونم خواهر شماها کمکم کنید😭😭

اصلا انتظار نداشتم شوهرم راحت راحت بره سر قرار بدجور خورد شدم 

شوهرم خرج من میکرد منم زیاد ولخرجی میکنم اما زیاد جایی منو نمی‌برد الان اومدم خونه اما اصلا نمی تونم حضم کنم کاراشو ی طرف خودش منو ب زور آورد بخدا خیلی بهم محبت میکرد کلا عوض شده بود ی ساله خودش میگ اگر نمی‌خواستم پولم داشتم بار ها قبل طلاقت میدادم اما دوست داشتم برگرد گف بهم تو ب نفع اون دخترا میکنی طلاق بگیری نکن بخاطر اون آشغالا این کارو من میدونستم اینا با من ک هستن با چند نفر دیگم هستن من هیچ نیتی نداشتم اصلا ی حرفایی زد برا اولین بار برا همین برگشتم

من الان بعده اون قضیه ۳ساله که برگشتم بخاطره بچم برگشتم ولی باز تکرار کرده اینبار خیلی دقت داره که ل ...

مادر من چیزی نمیگه اما پدرم راضی ب طلاقم نبود پدرمم فکرش خرابه میگ آدم بخاطر دخترای اینستا زندگیش خراب نکنه اصن همه مردا فکرشون مزخرف 

شوهرت دوست داره؟

مادر من چیزی نمیگه اما پدرم راضی ب طلاقم نبود پدرمم فکرش خرابه میگ آدم بخاطر دخترای اینستا زندگیش خر ...

آدم کسیو دوست داشته باشه هیچ وقت خیانت نمیکنه زر میزنه باور کن پول ثروت هیچی مهم نیست در مقابل آرامش بیا وضعه زندگیمو ببین چه وضعیه همه چی بهم ریختست یواش یواش اینجوری شدم یعنی حوصلم نمیگیره خونه یه جارو بکشم فقط میگم بخوابم

نمی دونم خواهر شماها کمکم کنید😭😭اصلا انتظار نداشتم شوهرم راحت راحت بره سر قرار بدجور خورد شدم شوهر ...

چی بگم بخدا اصلا پای بچه وسط باشه من نمیتونم حرفی بزنم اشتباه کردی همینجوری برگشتی نمیخوام دلتو خالی کنم ولی کسی که این همه مدت اینکارارو میکرده سخت میتونه بذاره کنار بگو یه چیزی بنامت کنه بعدم باهم برید مشاوره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چی بگم بخدا اصلا پای بچه وسط باشه من نمیتونم حرفی بزنم اشتباه کردی همینجوری برگشتی نمیخوام دلتو خالی ...

چون میدونستم چیزی ب نامم نمیزنه بهثش نکشیدم خیلی زرنگه اموال خودشم نصفش مال پدرش 

گفتم اگ برگشتم طلا بخرم