2777
2789
عنوان

فقر بی‌رحمانه‌ترین شکل خشونت علیه کودکانه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 48 پست
نگفتم چیز بدی گفت ،فک کن ۸ صبح

خب متوجه نمیشم مگه چی میشه صبح بگه?

این دغدغه منم هست وقتی بچه های کار و بی سرپناه..فقیر رو میبینم

حالا ایشون الان تایم آزاد داشته درموردش تاپیک زده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متأسفانه قشر ضعیف جامعه بیشتر بچه میاره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
میشه دقیقا با سند و مدرک بگی کجا گفته؟؟؟

فکر کنم ت سوره طلاق ایه اش هست ک میگه رزق روزی شما و فرزندانتان با خداست وبخاطر تنگ دستی بچه های خود رو نکشید.

بنطرم این رزق روزی در حد بخور نمیره ک حدا ب عهده گرفت ن انواع کلاس اموزشی تفریحی و...ک الان برا بزرگ کردن بجه لازم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
میشه دقیقا با سند و مدرک بگی کجا گفته؟؟؟

متن قرآن, سوره 17: الإسراء,  31 -  40. انصاریان: فرزندانتان را از بیم تنگدستی نکشید؛ ما  آنان و شما  می دهیم، یقیناً کشتن آنان گناهی بزرگ است. قمشه‌ای: هرگز فرزندان خود را از ترس فقر  قتل مرسانید (زنده  گور مکنید) که ما رازق آنها و شما هستیم، زیرا این قتل فرزندان بسیار گناه بزرگی است.

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم ت سوره طلاق ایه اش هست ک میگه رزق روزی شما و فرزندانتان با خداست وبخاطر تنگ دستی بچه های خود ...

حدیث هم داریم که فرزندانتون رو برای زمانه خودشون تربیت کنید.

تعریف حداقل ها الان دیگه یه لقمه نون خشک و یه لباس که تن بچه کنی نیست.

متن قرآن, سوره 17: الإسراء, 31 - 40. انصاریان: فرزندانتان را از بیم تنگدستی نکشید؛ ما آنان و شما ...

منطور استارتر اصلا سقط جنین نیست

میگه تا وقتی امادگی مالی نداری، تصمیم به بچه دار شدن نگیر که کاملا درسته

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
سال هاست یه عده از زبون خدا حرف میزنن. ولی خدا قبلا با گذاشتن مغز تو کله انسان حرفاشو با ما زده.

اکی پس بی زحمت ب خدا بگو چرا کار بیهوده کردی و پیامبر ۱۱۴ هزار تا فرستادی تورات و انجیل و از همه مهم تر قرآن فرستادی ک ۱۴۰۰ ساله معجزش اینه ک کسی نتونسته تغییرش بده و یک آیه مثلش بیاره 

بخدا خود خدا باید بره کنار آدماش خدایی کنن ادما بیشتر از خدا میفهمن واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منطور استارتر اصلا سقط جنین نیستمیگه تا وقتی امادگی مالی نداری، تصمیم به بچه دار شدن نگیر که کاملا د ...

استارتر رو کار ندارم منظورش چیه؟ مبگه ی عده میگن روزیشو میاره میگم ی عده نمیگن خدا گفته یکی گفت با مدرک بگو خدا گفته منم مدرک دادم همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منطور استارتر اصلا سقط جنین نیستمیگه تا وقتی امادگی مالی نداری، تصمیم به بچه دار شدن نگیر که کاملا د ...

عزیز من مدل فکری این دوستان رو خوب میشناسم. اینا نمیان که قانع بشن. به اینا گفتن فرزندآوری خوبه اینا از زیر سنگ هم شده حدیث و آیه جور می کنن.

این آیه در مورد زنده به گور کردن نازل شده یا توی بعضی تفاسیر در مورد سقط جنین. این دوستان دارن این آیه رو مصادره به مطلوب می کنن. 

حدیث هم داریم که فرزندانتون رو برای زمانه خودشون تربیت کنید.تعریف حداقل ها الان دیگه یه لقمه نون خشک ...

بچه رو درست باید تربیت کرد سختی برای انسان بد نیست من نمیگم اینایی ک ندترن بچه بیارن و زیاد بیارن اما ی وقتایی میشه و میاد یا طرف پولداره ورشکست میشه هیچ تضمینی برا آینده هیچ بچه ای نیست باید یاد بگیره خودش آیندشو بسازه ن پدر مادر بسازن براش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز من مدل فکری این دوستان رو خوب میشناسم. اینا نمیان که قانع بشن. به اینا گفتن فرزندآوری خوبه اینا ...

اره عزیزم متوجه شدم❤️

و دیگه  بحث رو باهاشون ادامه ندادم👌

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
بچه رو درست باید تربیت کرد سختی برای انسان بد نیست من نمیگم اینایی ک ندترن بچه بیارن و زیاد بیارن ام ...

ببین خیلی فرق داره که پدر و مادر توان تهیه داشته باشن و خواسته های بچه رو کنترل کنن. تا وقتی که ندارن و بچه کاملا فقر رو حس می کنه و امنیت روانیش نابود میشه. 

حرف من مشخصه. 

عزیز من مدل فکری این دوستان رو خوب میشناسم. اینا نمیان که قانع بشن. به اینا گفتن فرزندآوری خوبه اینا ...

درست بخونی راجب سقطه و کنارش گفته خودم روزی شو میدم 

من کاری ندارم اصلا باشما گفتی ی عده میگن حرف من این بود خدا میگه ی عده نمیگن 

شما اعتماد ب نفست زیادی بالاست و منو اصلا نمیشناسی فقط مثل طوطی تکرار میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم ت سوره طلاق ایه اش هست ک میگه رزق روزی شما و فرزندانتان با خداست وبخاطر تنگ دستی بچه های خود ...

سوره ی طلاق درباره ی زن هست که میگه رزق برای آنها مقدر کردیم 

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕