2777
2789
عنوان

فقر بی‌رحمانه‌ترین شکل خشونت علیه کودکانه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 48 پست
بچه رو درست باید تربیت کرد سختی برای انسان بد نیست من نمیگم اینایی ک ندترن بچه بیارن و زیاد بیارن ام ...

بچه زیر ۷ سال چطور خودش زندگیش رو بسازه؟ 

من این تاپیک رو برای افرادی زدم که دغدغه سلامت روان فرزندانشون رو دارن نه افرادی که میگن فقط بچه از گرسنگی نمیره کافیه. کسایی دارن بخاطر تشویق به فرزندآوری بچه دار میشن که سه ساله نتونستن یه قطار اسباب بازی برای بچه بخرن و بچه حسرت به دل مونده. 

ببین خیلی فرق داره که پدر و مادر توان تهیه داشته باشن و خواسته های بچه رو کنترل کنن. تا وقتی که ندار ...

حرفت درسته منم نمیگم بچه تولید کنید 

ادم باید حداقل هارو تهیه کنه برا بچش وقتی نداری نیار 

ولی... 

اگر اومد کاریش نمیشه کرد

خیلیا بودن پولدار بودن و ورشکست شدن پولدار بودن پدر مادر تو تصادف مردن اموالشون حیف و میل شده هیچ تضمینی نیست برا هیچ کس ی جور بچه هامونو بار بیاریم ک بتونن گلیمشونو از آب بکشن 

پسر من دوساله پی اس فور میخواد الان فایوش هم اونده و میخواد دارم ک براش بخرم از قصد نمیخرم باید تلاش کنه خودش هم برسه ب چیزایی ک مبخواد 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متن قرآن, سوره 17: الإسراء, 31 - 40. انصاریان: فرزندانتان را از بیم تنگدستی نکشید؛ ما آنان و شما ...

درباره ی بارداری و اقدام برای فرزند بود یا کشتن فرزندی که به دنیا اومده؟؟؟

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
بچه زیر ۷ سال چطور خودش زندگیش رو بسازه؟ من این تاپیک رو برای افرادی زدم که دغدغه سلامت روان فرزندان ...

میدونی شما ک از اول بچتو اون مدلی بار میاری ک دغدغه نداشته باشه خواهرانه بهت میگم خیلی بده ها بچه باید گوشه ذهنش این باشه خودم باید بدست بیارم ن اینکه بیخیال مامان بابام بدست میارن برام اونوقت درس نمیخونه کار نمیکنه ی ادم تنبل تن پرور میشه اگر میخوای بچت آیندش تامین باشه همه چیز رو مهیا نکن براش بزار گرمی و سردی زندگی رو بچشه با اولین سردی شوکه نشه شما همیشه نمیتونی بالا سر بچت باشی ثروت ایلان ماسک رو نداری همیشه مهیا کنی بچه باید قناعت رو یاد بگیره مواجهه با یختی رو یاد بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درباره ی بارداری و اقدام برای فرزند بود یا کشتن فرزندی که به دنیا اومده؟؟؟

شما ایه خواستی راجب حرفم من دادم یکم دیگه خودت مطالعه کن ببین راجب چیا گفته تو نت سرچ کنی هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی شما ک از اول بچتو اون مدلی بار میاری ک دغدغه نداشته باشه خواهرانه بهت میگم خیلی بده ها بچه با ...

شما به من درس تربیت نده عزیز. بجاش سعی کن منظورم رو بفهمی!

من خوب بلدم صبر رو بچه یاد بدم. ولی نابود کردن روان کودک با فقر خشونت و بی رحمیه. اینکه سه سال آرزوی یه اسباب بازی یک میلیونی تو دل بچه ات بمونه دیگه اسمش تربیت نیست. بی رحمیه.

میدونی شما ک از اول بچتو اون مدلی بار میاری ک دغدغه نداشته باشه خواهرانه بهت میگم خیلی بده ها بچه با ...

من دارم به وضوح میگم فقر باعث میشه بچه "حداقل ها" واسش حسرت بشه

تو داری میگه "همه چیز" رو راحت در اختیار بچه نذار!

اینا هیچ ربطی به هم ندارن.

شما ایه خواستی راجب حرفم من دادم یکم دیگه خودت مطالعه کن ببین راجب چیا گفته تو نت سرچ کنی هست

😄 عزیزم من گفتم دقیقا درباره ی اینکه خدا گفته باردار بشید و بچه بیارید که حرف نزده 

اونی که شما گفتی گفته بچه هاتونو نکشید من رزقشونو میدم

کاملا دو معقوله ی جداس

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
من دارم به وضوح میگم فقر باعث میشه بچه "حداقل ها" واسش حسرت بشهتو داری میگه "همه چیز" رو راحت در اخت ...

من میگم تو که داری هم در اختیار بزاری اشتباهه فکر نکن اونایی ک فقیرن بجه هاشون هیجی نمیشن میشن ی مشت عقده ای اتفاقا اونا ب یحا میرسونن خودشونو میگم نمیدونم منظورمو چجور بگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان باز میگن واااااا یک میلیون بدی پول اسباب بازی؟؟؟

آره دقیقا. حرفاشونو از برم. 

انگار هیچ درکی از کودک و کودکی ندارن. از بچه انتظار دارن اندازه مرد ۳۵ ساله بفهمه. درک نمی کنن یه وقت ممکنه همون قطار بشه رویای یه بچه. شب با فکرش بخوابه، شبح با فکرش بیدار بشه و عذاب بکشه

😄 عزیزم من گفتم دقیقا درباره ی اینکه خدا گفته باردار بشید و بچه بیارید که حرف نزده اونی که شما گفتی ...

اینکه نکشید سقط جنین هم شامل میشه 

حرف استارتر ب اینجا نمیرسه ک اگر حامله شدین و نداشتین سقط کنین ک حسرت ب دل نشه؟ به خداوندی خدا قسم ک بحث کردن ما بی فایدست من اگر جواب هم میدم برا اینه ک چند نفر با خوندن این حرفا باعث نشه سقط کنن وگرن ن حرف استارتر برام مهمه ن شما ن من شما رو میفهمم ن شما منو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دقیقا. حرفاشونو از برم. انگار هیچ درکی از کودک و کودکی ندارن. از بچه انتظار دارن اندازه مرد ۳۵ س ...

تو چقدر دانای کلی 

تو چقدر آدم شناسی 

تورو باید جای فروید بزارن 

ایتقدر ک میشناسی آدمارو و قضاوت میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه نکشید سقط جنین هم شامل میشه حرف استارتر ب اینجا نمیرسه ک اگر حامله شدین و نداشتین سقط کنین ک ح ...

اون دیگه تصمیم شخصی آدماست

من اینجا حرفی از سقط جنین نزدم

همونقدر که سقط جنین گناهه و گناه کسی که از ترس فقر بره سقط کنه به گردن امثال منه، همونقدر هم بزرگ کردن بچه فقیر و حسرت به دل و دل شکسته گناهه و گناهش به گردن امثال توئه که با حرفای بی پایه یه مشت کودک همسر فقیر رو تشویق می کنید به زاییدن و تولید مثل !

روزگارت به خیر مایل به ادامه بحث باهات نیستم. چون دقیقا می دونم تفکراتت از کدوم نوعه و نتیجه تفکراتت هم شده حال و روز فعلی یه ملت.