2777
2789
عنوان

فقر بی‌رحمانه‌ترین شکل خشونت علیه کودکانه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 48 پست
دغدغه اول صبحیت فقط

واقعا این دغدغه روز و شب میشناسه؟؟

بهتر از دغدغه حرف جاریه!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اقلا ادب دارم و به مخاطبم توهین نمی کنم.

توهین دیدی از من؟ من ده بار از اول گفتم من تبلیغ فرزند آوری نمیکنم از اول هی گفتی من میشناسم اینارو افکارشونو حفظم بخاطر این گفتم خیلی شیرینی من کلا ایرادم ب تاپیک شما همون بحث رزاقیت خدا بود رسید ب مسئله تربیتی فرزند ک باید در کنار آرامش سختی رو هم متوجه بشه همین شما هی منو میبندی ب نمیدونم کیا ک تو ذهن خودتن  

من هیچ وقت ب آدمی ک شرایط خوبی نداره نمیگم بچه بیار تبلیغ نمیکنم ولی اگر آورده باشن میگم توکل کن بر خدا و نندازش چون گناه داره 

ناراحت نشو ازم منظوری نداشتم از گفتن کلمه شیرین

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40