2777
2789
عنوان

دلیلش چیه آخه واقعأ

114 بازدید | 19 پست

چی شده که دخترای الان جذب مردای متأهل میشن؟! عجیبه واقعأ من به چشم دیدم واقعأ عاشق میشن! چرا؟ چی میشه که عاشق یه مردی میشن که میدونن مال اونا نیست و نمیشه ! دلیل روانشناختیش چیه؟ 

بنظرم چون بهتر از یک پسر مجرد بلدن رفتار کنن 

خرابکاری ها رو روی زن خودشون انجام دادن ، راه حل های رابطه رو یاد گرفتن در مقابل اونها برای دخترا جذاب میشه😒😒

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم چون بهتر از یک پسر مجرد بلدن رفتار کنن خرابکاری ها رو روی زن خودشون انجام دادن ، راه حل های را ...

موافقم هم جا افتادن و باتجربه هم اکثرأ قدرتمندن و حس مردانگی بیشتری دارن

مردای متاهل خودشون هم کرم دارنوگرنه مردی که وفادار به خونه وخانوادس هیچوقت خیانت نمیکنه وطرف زن دیگه ...

مطمئنأ اکثرأ کرم نامحسوس از طرف مرده هست 

به نظرم مردی که زنش و دوست داره کرم نمیریزه

۲ دلیل عمده دارهیک؛ حس برتری جویی نسبت به همجنس خودشدو؛ ددی ایشوز

من بحث اونایی هست که عاشق میشن! 

ریشش تو چی میتونه باشه البته یکی از دوستان درست گفت چون باتجربه تر پخته ترن و رفتار با خانم و بلدن

من بحث اونایی هست که عاشق میشن! ریشش تو چی میتونه باشه البته یکی از دوستان درست گفت چون باتجربه تر پ ...

عزیز

برمیگرده به همین چیزا دیگه

مخصوصا ددی ایشو ، که باعث میشه خانما جذب اقایون سن بالا و یا متاهل بشن

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

بدون تربیت خانوادگی بزرگ شدن(مودبانه ترین حالتی که میتونستم بگم)

ولی کلا بعضیا مریضن دلشون میخواد یکی رو از چنگ یکی دیگه دربیارن حس خوبی بهشون میده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️