2777
2789

الان هفته ۱۱ بارداریم و کمر درد دارم که هی بیشتر میشه دل درد و لکه بینی ندارم کمر دردم یجوریه انگار خست و کوفتم نمیدونم از استرسه و خودم خشک میخابم اینحوری میشه یا خطرناکه 

نه بیشتراستراحت کن اگه بیشترشدبه دکترت بگو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

طبیعیه رجم بزرگ میشه به دکتر بگو برات شیاف پروژسترون بنویسه 

علائم بارداری داشتی قبل آزمایش 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاءالله که هیچی نیست وطبیعیه

منم کمردردم 

وجاهای دیگه ام 

بیشترروزها درد همراهمه 

بعضی روزها خوبم 

اگر مشکلی باشه علائمت بیشترمیشه بهش فکرنکن 

کل بارداری تقریبا درده حداقل برای من که اینجوره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

درد طبیعیه..من امروز از کمر و دل و پا درد خیلی اذیت شدم.استراحت کردم الان خیلی بهترم..جلوی بخاری درا ...

علائم بارداری اولیه ات چی بود

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
دردای خفیف تو بارداری طبیعیهدردای شبیه پریودی برای شکم و کمر باید برید دکتر حتما چک بشه

درحدپریودتا۳ماهگی طبیعیه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
دردای خفیف تو بارداری طبیعیهدردای شبیه پریودی برای شکم و کمر باید برید دکتر حتما چک بشه

اخه دیشب یه شوک پیش اومد برام ترسیدم حس میکنم از استرس بعد اون اینجوری شدم از ترس دیشب تا صبح خشک خابیدم