2777
2789
عنوان

مواظب باشین به حال من دچار نشین

701 بازدید | 53 پست

از دیشب از معده درد دارم میمیرم 

انقدر که قبلا تغذیه م اشتباه بود ، با اینکه ده ساله ورزشکارم ، قبلش بچه بودم کله ی صبح ناشتا قایمکی نوشابه و چیپس میخوردم پیتزا میخوردم 

از دیشب دلپیچه و معده درد شدید دارم نتونستم بخوابم خوبم نمیشه لعنتی 

غذاهای سالم بخورین ، مراقب بدنتون باشین 😪

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دردمعده تودرمان کن این دردمال ۱۰سال قبل نیست   حتی اگرزخم معده هم داری بعدیک دوره درمان خوب میشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم گفتید ورزشکار بودید

میتونم بپرسم چه ورزشی میکردید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
عرق نعنا خوردی؟

اشتباه 

عصب معده رو‌نابود میکنه به مرور

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

عزیزم گفتید ورزشکار بودیدمیتونم بپرسم چه ورزشی میکردید

من ده سال پیش با ژیمناستیک شروع کردم الان فیتنس کارم 

شاید ویروس گوارشی گرفتی

نه من از همون موقع که این چرت و پرتارو خوردم ، دیگه درست نشد معده م ، یهو میگیره دردش امونمو میبره

یه مدت قرص پنتوپرازول بخورید حالا میتونید از دکتر بخواهید

ولی من سرخود میگیرم وقتایی که معدم اذیت باشه

بعد ناهار و شام هم فامتودین بخورید

چایی و کافی هم کم بخورید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
دردمعده تودرمان کن این دردمال ۱۰سال قبل نیست حتی اگرزخم معده هم داری بعدیک دوره درمان خوب میشی

اخه هر چی میرم دکتر هیچی نشون نمیده ، بالای ۱۰۰ تا دکتر رفتم.  اندوسکوپی رفتم ، هیچی به هیچی