2777
2789
عنوان

مواظب باشین به حال من دچار نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 53 پست
وای خیلی دردش بده 😪

خیلی اصلا فلجم کرده امروز یه کار اداری واجب دارم الان هم زنگم میزنند نمیدونم چیکار کنم باید هفته پیش میرفتم تب ولرز داشتم نرفتم الان هم این طور 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یک هفته این طور شدم دل پیچه دارم الان هم از وقتی بیدار شدم یه دردعجیبی دارم که میزنه به پهلو و کم ...

سلام شما احتمالا دچار ویروس گوارشی شدید.دکتر رفتین؟

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

من ده سال پیش با ژیمناستیک شروع کردم الان فیتنس کارم

موفق باشید

من یه سوال داشتم

من قبلا فیتنس میرفتم مربی پابه پای بچه ها حرکاتو میزد و کلی تنوع حرکتی داشت

الان باز یکماه دارم میرم ولی یه مربی جدید

گرم کردنش با خودمونه فقط تو باشگاه راه میریم

سرد کردن هم یا یه شاگردا انجام میده یا کسی نباشه میگه خودتون سرد کنید

حرکات رو هم مثلا سه مدل حرکت میده میده هر حرکت مثلا ده ست.بعد این سه تا ده تا رو میگه توی ده راند انجام بدید

مثلا تو یه روز فقط یکی از حرکاتش پونصدتا پروانه بود البته صدتایی بود توی پنج راند

بعد اینکه اصلا این حرکاتو خودش انجام نمیده اولش حرکت جدیدو یکی دوبار میزنه که یاد بگیریم بعد میشینه رو صندلی چایی میخوره یا تو گوشیش نگاه میکنه

وقتی همه ی این ست ها تموم شد حرکت جدید میگه

تازه اسم رشتش کاردیو فیتنس تی آر ایکسه

هر از گاهی با بند تی ار ایکس هم یه حرکت میگه

ضمن اینکه مثلا توی یک روز 6 سانس کلاس داره با باشگاه و تخصصش بیشتر پیلاتس

من واقعا خوشم نیومد از کارش.در مقابل اون مربی قبلی که تمام حرکاتو پا به پای شاگرداش میزد

بنظرت این مربی رو چطور میبینی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
پانیک معده دارم ولی وقتایی ک ناراحت باشم اینجوریه ، وقتی ارومم درد نمیگیره ، دیشب وسط خوابم یهو یه د ...

خوب خیلیادچاردردعصبی میشن حالایکی میزنه معده یکی قلب یکی سردرد سعی کن اروم باشی یه بابونه بخوراینجورمواقع دورچای وکافی قهوه خط بکش  هیچ وقتم معده ات خالی نباشه  وویتامینbبدنت کمه یکی ازدوستان گفت سیرابی  که برامعده خوبه اگرمیتونی بخور 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چایی و کافی چه ضرری برای معده داره ؟

معده رو داغون میزنه بخاطر کافئینش

یه مدت خیلی کم بخورید تاثیر خوبشو میبینید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
سلام شما احتمالا دچار ویروس گوارشی شدید.دکتر رفتین؟

سلام بله رفتم گفت چون بچه شیر میدی و فاویسمی هست نمیشه دارو چیز خاصی داد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خوب خیلیادچاردردعصبی میشن حالایکی میزنه معده یکی قلب یکی سردرد سعی کن اروم باشی یه بابونه بخوراینجور ...

مرسی خیلی کاربردی بود ❤️

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

پانیک معده دارم ولی وقتایی ک ناراحت باشم اینجوریه ، وقتی ارومم درد نمیگیره ، دیشب وسط خوابم یهو یه د ...

قرص کلیندینیوم سی سبز رنگ کوچیکه برای اعصاب معده بود

ولی حتما برید یه متخصص گوارش و سر خود دارو نگیرید

معده رو داغون میزنه بخاطر کافئینشیه مدت خیلی کم بخورید تاثیر خوبشو میبینید

ممنون از راهنماییا

مرسی خیلی کاربردی بود ❤️

خواهش 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چجوری باید بپزمش ؟

بعد اینکه خوب شستیش تیکه تیکه کن بنداز تو زود پز یا از شب قبل باید بذاری تو قابلمه خیلی دیر پزه

بعد خیییلللی کم زردچوبه میخواد با ی مشت جو پرک برای لعابش یک پیاز و دو سه حبه سیر

وقتی پخت با یکم ابلیمو خوشمزه میشه ولی اگه شما برا معده صبح خوردی دیگه بدون چاشنی بخور

نمکم که یادت نره

ممنون از راهنماییا

عزیزم یه سوال پرسیدم بالاتر لطف میکنید جوابمو بدید؟

سلام بله رفتم گفت چون بچه شیر میدی و فاویسمی هست نمیشه دارو چیز خاصی داد

شما هم دارو گیاهی مصرف کن انشالله بهتر بشین. همین تخم هل و زیره و نبات با آب جوش بدین انشالله بهتر بشین،

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

موفق باشیدمن یه سوال داشتممن قبلا فیتنس میرفتم مربی پابه پای بچه ها حرکاتو میزد و کلی تنوع حرکتی داش ...

بستگی به شیوه ی مربی ها داره خب ، شما چون از اول مربی داشتی که باهاتون انجام میداده اونحوری عادت کردی ، اما به این مربی بیشتر میخوره ک تنبل باشه یجورایی