2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم حس خوبه هم بد ادم قبل بچه دار شدن فکرشم نمیکنه ولی خیلییی مسئولیت سنگین و سختیه ولی راه برگشتی نداری چون اون بچه ک به خواست خودش نیومده ما اوردیمش ولی خب در عین سختیش بینهایتم شیرینه صب بلند میشی میبینی یه جیگر خوشگل کوچولو داره میخنده بت😍

فسقلیم هنوز تو شکممه دوماه دیگه به دنیا میاد اما ازالان همه چی برام ی جور دیگه شده از همین الان بند بند وجودم بهش بنده حاضرم خودم هرچیم بشه اون نه حالش خوب باشه کلا به نظرم آدم تا مادر نشه خودش ی سری چیزارو درک نمیکنه ولی حس خوبیه امیدوارم بتونم مادر خوبی باشم واسه دخترم

خیلی شیرینه ولی در عین حال مسئولیت سنگین و سختتتتت

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مادر بودن یعنی از خود گذشتگی یعنی شب از خوابت بزنی که نکنه یه وقت بچم پتوشو بزنه کنار سرما بخوره.یعنی اینکه یه عشق بی حدو اندازه.یعنی جگر گوشه.غداشو بخوره انگار خودت سیری نخوره از گلوت پایین نمیره .هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزند نمیشه

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا خودت مادر نشی متوجه نمیشی مادر شدن یعنی چی 

بنظرم وقتی بارداری هم هنوز اون حس و تجربه نکردی 

وقتی به دنیا میاد بغلش می‌کنی کنار خودت رشد می‌کنه 

بزرگ شدنشو میبینی،چیزای جدید یاد میگیره 

هر لحظه ش عشق بی پایانه🥺 

امضام بخاطر پسرمه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨