2777
2789
عنوان

شنیدین یه ویروس خطرناک جدید اومده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4316 بازدید | 171 پست

تو دوران کرونا خیلی از ترس بیماری مردن.الکی جو ندید تلقین استرس ترسناکتره از خود بیماریه همون دوران کرونا آبریزش نگرفتیم کسایی که واکسن زدن خیلیاشون تا پای مرگ رفتن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
این ویروسش ۲۰ساله ک هست چیزی جدیدی نیست فقط میخوان باز رعب ووحشت بندازن تودل مردم بیچاره واسه ...... ...

از این چینیا همچی بعیده میگفت انفولانزا همون کروناس ولی چقدر کشته گرفت نمیشه یه حرفی رو سند کرد

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا این همه اخبار نگاه نکنین پیج های خبری دنبال نکنید تو اینستا ول کنید 

هر سال یک بار میگن فلان ویروس اومده مثل کروناس،فلان پشه اومده ادم میکشه

من تو‌اینستام همه پیج های خبری و اینجوری رو آنفالو‌کردم یک ساله خیلی خوبه واقعا 

❤Che khobe ke daramet

از مدتها قبل اعلام کرده بودن

که ۲۰۲۵ ویروس جدید میاد، اسمش هم اعلام کردن

چقدر ما مردم عادی گرفتاریم که  زندگی چند میلیارد آدم بینوا، دست یه عده گرگ سرمایه دار افتاده ، هربار یه بلایی به سر روزگارشون میارن

اگرم کسی علیه‌شون حرف بزنه، تو رسانه ها  بی آبروش میکنن

علاینش چیا بود ؟

بدن درد خیلی شدید ،اسهال ،حالت تهوع گلو درد سرفه زیااااد بیحالی بی اشتهاییی

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
از مدتها قبل اعلام کرده بودنکه ۲۰۲۵ ویروس جدید میاد، اسمش هم اعلام کردنچقدر ما مردم عادی گرفتاریم که ...

فیلم شیوع دقیقا داستان کرونارو میگه و قبل از کرونا ساخته شده همچی از قبل برنامه ریزی شدست

اگه به اینا باشه زامبیم میارن

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

از این چینیا همچی بعیده میگفت انفولانزا همون کروناس ولی چقدر کشته گرفت نمیشه یه حرفی رو سند کرد

هزار جور آت آشغال میخورن زجرشو ما باید بکشیم

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

علاینش چیا بود ؟

میرفتم سرم میزدم خوب میشدم میومدم خونه فرداش از خواب پا میشدم به حال مرگ بودم 

دوباره از اول فکر کنم چهار بار سرم زدم😓

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک