2777
2789
عنوان

مواظب باشین به حال من دچار نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 53 پست
شما هم دارو گیاهی مصرف کن انشالله بهتر بشین. همین تخم هل و زیره و نبات با آب جوش بدین انشالله بهتر ب ...

ممنونم انشاالله 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بعد اینکه خوب شستیش تیکه تیکه کن بنداز تو زود پز یا از شب قبل باید بذاری تو قابلمه خیلی دیر پزهبعد خ ...

مرسی خیلی ممنوون❤️

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به شیوه ی مربی ها داره خب ، شما چون از اول مربی داشتی که باهاتون انجام میداده اونحوری عادت کرد ...

ممکنه هم آسیب دیدگی داره که نمیخاد حرکاتو بزنه

بنظرت باهاش ادامه بدم یا عوض کنم 

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ممکنه هم آسیب دیدگی داره که نمیخاد حرکاتو بزنهبنظرت باهاش ادامه بدم یا عوض کنم

اگه خللی تو تمرینانتت ایجاد میکنه و نمیتونی باهاش اکی شی عوضش کن حتما  

اگه خللی تو تمرینانتت ایجاد میکنه و نمیتونی باهاش اکی شی عوضش کن حتما

وقتی تعداد ست ها میرسه به ده تا

واقعا خسته کننده تکراری میشه .دیگه همه به راند 6 و 7 که میرسن کم میارن

و همیشه کلاسش بی نظمی داره

چون هرکی اون وسط داره یه حرکتی میزنه

اخه این چه مربیه که بجای اینکه حواسش به شاگردهاش باشه حین تمرین همش داره با شاگردی که اون جلوئه حرف میزنه یا سرش تو گوشیه توی اون بازه ی یکساعته

مرسی گلم که راهنمایی کردی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
همیشگی ک نیستازینکه درد بکشی بهترهبعدم از داروهای شیمیایی بیشتر عوارض داره یعنی؟

من‌مه‌نگفتم‌دارو‌گیاهی نخوره

ایشون‌درداش همیشگی

باید اول  نوع‌تغذیه‌رو اصلاح‌کنن

یه‌مدت‌سبزیجات نخورن

و غذای آبپز‌بخورن

و‌کنارش‌دمنوش تقویت‌ کننده معده

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

وقتی تعداد ست ها میرسه به ده تاواقعا خسته کننده تکراری میشه .دیگه همه به راند 6 و 7 که میرسن کم میار ...

ظاهرا ایشون اصلا مربی نیست 

ظاهرا ایشون اصلا مربی نیست

🌷