2777
2789
عنوان

خانما 28 سال پیر حساب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 62 پست
ای جانمموفق باشی عزیزمیعنی شما میگی برم دانشگاه؟ شما با دوتا بچه میرسونی بری دانشگاه؟ اگه جسارت نمیش ...

قطعا دانشگاه بدون آینده شغلی اصلاااا به درد نمی خوره ... فقط وقت و جوونی تلف کردنه 

به نظر من خیاطی با آینده شغلی خیلی معقولتره

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قطعا دانشگاه بدون آینده شغلی اصلاااا به درد نمی خوره ... فقط وقت و جوونی تلف کردنه به نظر من خیاطی ب ...

عزیزم نیشه لطفا تی نی یارو تگ کنی

عکسم مونده صفحه۳

او در بر و ایام به کام است...
امید که داشته باشی همیشه حس خوب داری به هر کدومش بیشتر علاقه داری برو ولی دانشگاه مهم تر در کنارش خ ...

عزیزم میشه لطفا نی نی یارو برام تگ کنی

عکسم مونده

خودم نمیتونم تگ کنم

او در بر و ایام به کام است...
عزیزم میشه نی نی یارو برام تگ کنیعکسم مونده صفحه ۳لطفااا

@niniyar_3    

@niniyar_2    

@niniyar_5    

@niniyar_1    

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم