2777
2789
عنوان

شوهرم واقعا طلاقم میده بخاطر مادرش یا دروغ گفته❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا یعنی هیچ راهی نداره باهمسرت منطقی صحبت کن

چهار ساعت باهاش حرف میزنم قانع میشه میگه باشه فرداش باز میگه نه باید نزدیک خانوادم باشیم😔

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

منم شوهرم چندماه اصرار که بیا بریم با مامانم دوطبقه بخریم. هر روز تو مخم بود. گفتم اگه بخوای ادامه بدی من ازت طلاق میگیرم و تو برو باخانواده ات زندگی کن. دیگه ادامه ندادو تمام شد.

من واقعا گفتم طلاق میگیرم، شوهرت رو نمیدونم.

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یادمه شب قبل از اینکه شوهرم بیاد خواستگاری بهش گفتم خانوادم مخالفن با خانوادت زندگی کنم(قرار بود با خانوادش توی یه خونه زندگی کنیم منم برای امتحان کردنش اینجوری گفتم)! گفت من مادرم تنهاست همش توی خونه نمیتونم تنهاش بذارم، شرایطم اینه، منو باید اینجوری قبول کنی! منم قبل از اینکه جوابشو بدم رفتم به مامانم گفتم خواستگاری به هم خورد(کسی که کلی بخاطرش با خانوادم جنگیده بودم)! بعدش به شوهرم پیام دادم شرایطتو قبول نمیکنم، خواستگاری به هم خورد! پیام داد جدی میگی؟ قسم خوردم که جدی میگم و گفتم که به خانوادم گفتم! اونم گفت شوخی کردمو میخواستم ببینم بخاطرم چکار میکنیو از این حرفائو بعدم به زور راضیم کرد! البته منم بعد از خواستگاری که بهم ثابت شد واقعا قراره مادرش بره پیش باباش گفتم که داشتم امتحانت میکردم و چهار ماه هم با مادرش زندگی کردم!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یبار گفته جدا میشیم یا مرتب میگه جدا میشیم؟؟

یبار گفت یبار دیگه هم گفتم بریم دنبال خونه بگردیم گفت نه میریم واحد خالی خونه مادرم گفتم من نمیرم به شوخی گفت تو برو شهرتون 

ببخشیدا ولی از تاپیک های قبل معلوم شوهرت خیلی آدم‌ مزخرفی

اون تاپیک قبلیم طرف مرد بوده از فامیل خودمون بوده اسمش رو زنونه نوشته بوده

در ضمن اصلاً به هیچ عنوان به همسرت اجازه نده در حضور تو به این راحتی اسم طلاق بیاره بگو اگر صحبتی دا ...

بله خانوادم پشتمن مادرم که همیشه میگه شوهرت به دردنمیخوری طلاق بگیر

چ فرقی. داره

فرق داره خواهرم

اگه یبار گفته، از ناراحتی و عصبانیت بوده شاید

دلش سنگینه... داغ دیده..... حالا این وسط چیزی هم گفته... اما هدفش اصلا طلاق نیست!

اما اگه مرتب میگه اونموقع باید یه فکر اساسی کنین.. فکر طلاق نه...

به بنگاه‌ها گفتن برا فروش خونه؟؟