2777
2789
عنوان

شوهرم واقعا طلاقم میده بخاطر مادرش یا دروغ گفته❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 47 پست
بلوف میزنهمن دقیقا این راهو رفتمیک سال خونه پدرم بودمدید جدی هستم و از طلاق ترسی ندارمکوتاه اومدهرچی ...

چرا به شوهر استارتر میگی مرتیکه‌ی بیشعور؟!

چرا اینجور برخورد میکنین با شریک زندگی کسی که نمیشناسین؟!

این مرد داغ دیده. حالا یه چیزی هم گفته! شما چه شناخت بیشتری ازش دارین؟

این حرف شما میدونین چه اثری روی زندگی استارتر داره؟؟؟؟

اینجا میای یه چیزی میگی و میری و یادت میره اما ممکنه زندگی یه نفر رو بپاشه اون یه کلمه‌ت

این خانمه الان خودش نگرانه ک شوهرش چنین چیزی گفته و روحیه‌ش حساس شده.. از طرفی شوهرش داغ دیده.... اونوقت یکی بیاد چنان با صراحت چنین حرفهایی بزنه، قطعا اثر منفی رو زندگی‌شون داره

یکم سنجیده تر حرف بزنیم و مهربانانه تر. شاید تونستیم کمکی به کسی کرده باشیم

نمیدونم شاید جدی گفته منم شاید دوست داشته باشه ولی اندازه خانوادش نه

میخوای چکار کنی؟ میخوای اجازه بدی هر بار که پرش کردن، بعدش بیاد تورو تهدید کنه تا حرفشو به کرسی بنشونه؟ یه عمر زندگیه، هرچی هم بگذره طلاق و جدایی سخت تر میشه و حتی غیر ممکن میشه! خیلی مهمه از اول آجرهای زندگیتو چجوری چیده باشی! هرجوری بچینی تا آخرش باید همونجوری سر کنی!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش بگو روزی یه بار میری به مادر شوهرت سر میزنی ولی نمیخوای بری پیشش زندگی کنی

تجربه منه بهت میگم

جفت مادر شوهر زندگی کردن فقط باعث اعصاب خوردی و جنگ و دعواست

مگه خیلی صبور باشی که دعوات نشه باهاشون

چون بیشتر مادرشوهرا دخالت میکنن و خودشونو صاحب زندگی پسرشون میدونن

نه فقط مادرشوهرا 

مادر خود آدمم همینطوریه

جفت مادر خودتم باشی هی باعث دعوا و بحث میشه