2777
2789
عنوان

بیاین برای لاوین 124دعا کنیم😢

350 بازدید | 21 پست

انشالله خودش بچش سالم باشن..رابطشونم خراب نشه

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیشده؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

نی نی یار چرا پیگیری نمیکنه واقعا نگرانیم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

داستان چیه

پربازدید 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چرا خودش و بچش؟مگه باردار بود؟

اره

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

خیلی اینجا رو جدی نگیر تهش مشخص میشه یه نوجوان ۱۵ ساله این تاپیک و زده مخصوصا با توجه به اینکه کلا دو ماه عضو شده

همین چند روز پیش با تاپیک خودکشی یه کاربر رفتیم سرکار...

یا‌ اون خانم دکتر فیک... مامان سه قلوها و........

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خیلی اینجا رو جدی نگیر تهش مشخص میشه یه نوجوان ۱۵ ساله این تاپیک و زده مخصوصا با توجه به اینکه کلا د ...

حالا این بنده خدا رو نمیدونم ولی من بعد از اون دختره نجلا به همه تاپیکای اینجا بدبینم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
حالا این بنده خدا رو نمیدونم ولی من بعد از اون دختره نجلا به همه تاپیکای اینجا بدبینم

منم همینطور

جدیدا هی دست کاربرهای فیک رو میشه. من که خیلی جدی نمیگیرم و خودم و درگیر نمیکنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم همینطورجدیدا هی دست کاربرهای فیک رو میشه. من که خیلی جدی نمیگیرم و خودم و درگیر نمیکنم

کاربرا زرنگ شدن دست بقیه رو زود رو میکنن

منم نهایت میگم خدا کمکش کنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
کاربرا زرنگ شدن دست بقیه رو زود رو میکننمنم نهایت میگم خدا کمکش کنه

🌺🌺🌺🌺 بهترین کمک و دعا👌👌