2777
2789
عنوان

استاد عزیزم سلام

118 بازدید | 23 پست

وقتی که تاریخ می خوانم  وحشتناک دلم می گیرد و قلبم به درد می آید.

از اینهمه ظلمی که  بشر به همنوع خودش کرده است.

دیشب سرگذشت تلخ  بومیان استرالیا را می خواندم.

چقدر وحشتناک بود...

استاد عزیزم واقعا باید تاریخ را از زوایای مختلفی خواند.

وقتی یک آمریکایی می خواهد تاریخ آمریکا را بنویسد  سعی می کند خودش را بی گناه جلوه دهد.  شاید جرات نکند بگوید که چند میلیون سرخ پوست را فقط در چند روز کشتند.

شاید شرمش بیاید  بگوید ما با سرخپوست ها صلح نامه امضا کردیم ولی به وعده ی خود وفا نکردیم.

به چه حقی به سرزمین  دیگران دست درازی کردند؟؟

چرا بومیان استرالیا را یکی یکی کشتند؟؟

دیشب دوباره تاریخ را از یک زاویه ی دیگر خواندم و باز تمام وجودم ماتم شد.

شما همیشه می گفتید علم مدون امروزی از اروپا آمده  ولی اصلا به این معنا نیست که این کشفیات جاهای دیگری  مثل چین   و  هند و ایران نبوده است.

بله درست است  ، مردمانی در شرق خیلی چیزها را حتی زودتر کشف کرده بودند ولی  آنها حریص نبودند ، آنها به ممالک دیگر دست درازی نکردند. نهایتا مراقب مرز خود بودند.

اروپایی ها باعث نابودی سرخ پوست ها، بومی های استرالیا   و سیاه پوست های آفریقایی بودند و بعد هم حمله به هند و ویتنام و  آن  بمباران وحشتناک اتمی به ژاپن

استاد ای کاش این فرصت را پیدا می کردم که یک بار دیگر  در  کلاس تاریخ علم شما شرکت کنم و از شما بپرسم نمی شد علم گسترش پیدا می کرد بدون اینهمه جنایت و خونریزی ؟؟

کشف دارو برای نجات جان معدودی و به قیمت نابودی میلیون ها انسان دیگر ؟؟؟

و باز هم تاریخ  تکرار می شود.

بشر هرگز عبرت نمی گیرد.

شاید راحت تر است که نداند یا اینکه خود را به ندانستن بزند 

انگار ثروت و پیشرفت بدون خشونت امکان پذیر نیست.

تاریخ بومیان آمریکای شمالی هم عجیب درد آوره من فکر میکردم شاید چند تا قبیله و تعداد محدودی بودن که قتل عام شدن اما صد میلیون نفر قتل عام شدن صد میلیون نفر ایالات متحده روی خون شناوره

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاریخ ایرانو بخون دیگه کامل گریه کنی

استرالیا هم خیلی وحشتناک است   بیشترین جنایت ها اونجا اتفاق افتاده 

یک بازه ای هم توی دوره ی قدیم انسان های اولیه ریختند تمام گونه های جانوری اونجا را منقرض کردند. نود درصد گونه های جانوری منقرض شد. توی دوره ی جدید هم وحشیانه تک تک بومی ها را به بدترین شکل کشتند. چقدر ظالم بودن وحشی ها

تاریخ بومیان آمریکای شمالی هم عجیب درد آوره من فکر میکردم شاید چند تا قبیله و تعداد محدودی بودن که ق ...

دقیقا ، مردم متمدنی هم بودند ولی سلاح هاشون زیاد پیشرفته نبود و طفلی ها صداقت داشتند 

دقیقا ، مردم متمدنی هم بودند ولی سلاح هاشون زیاد پیشرفته نبود و طفلی ها صداقت داشتند

سرخ‌پوستا خیلی پاک و طبیعت گرا بودن میگن حتی به خرگوشا هم رحم نکردن اگر اهل مطالعه هستید کتاب  تاریخ مستطاب آمریکا را بخونید من گریه کردم با این کتاب 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
سرخ‌پوستا خیلی پاک و طبیعت گرا بودن میگن حتی به خرگوشا هم رحم نکردن اگر اهل مطالعه هستید کتاب تاریخ ...

حتما می خونم 

آخه چطور دلشون اومد یک تمدن به این بزرگی را نابودی کنند؟؟؟

اصلا وجود سرخ پوست ها براشون مشکلی هم ایجاد نمی کرد؟؟

جالبه که الآن مردم ما غرب را متمدن می دونن

باور ندارند چقدر غرب وحشی است.

غرب فقط دنبال منافع خودش است .

سرخ‌پوستا خیلی پاک و طبیعت گرا بودن میگن حتی به خرگوشا هم رحم نکردن اگر اهل مطالعه هستید کتاب تاریخ ...

خودم دیشب نمی دونستم بخونم یا گریه کنم یا فریاد بزنم؟؟

بعد اینا میگن ما فاتحان علمیم 

فقط خونخوار و جلاد هستن

به نظرم علم اینجوری ارزش پیشرفت کردن نداشت 

کاش سخاوتمندانه پیشرفت می کرد.

کاش کمی منصفانه بود

کاش

فک کنم حمله به اسپانیابودکه حتی به زنان بارداروتازه زایمان کرده هم تجاوزشد مغول هاهم جنایات زیادی کردن وداعش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خودم دیشب نمی دونستم بخونم یا گریه کنم یا فریاد بزنم؟؟بعد اینا میگن ما فاتحان علمیم فقط خونخوار و جل ...

میدونستی برای کشف بیماریها مدل انسانی داشتن

خب بزار آینده رو برات بگم

انسان تا الان صدتا پیغام پسغام فرستاده فضا

امکان داره آدم فضایی ها به زودی پیدامون کنن

با ابزارها و سلاح های پیشرفته شون میان رو زمین هممونو میکشن زمین رو برا خودشون تصاحب میکنن 🗿🗿🗿

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
فک کنم حمله به اسپانیابودکه حتی به زنان بارداروتازه زایمان کرده هم تجاوزشد مغول هاهم جنایات زیادی کر ...

مغول ها هم خیلی ظلم کردند ولی اصلا قابل مقایسه با جنایت های وحشتناک اروپایی ها نبود. مغول ها بعد از فتح با مردم سرزمین های فتح شده دیگه کاری نداشتند و فقط حاکم می شدند حتی خوشنام مثل گوبلای خان توی چین

ولی اروپایی ها واقعا نسل کشی می کردن لعنتی ها

نوعی از بشر را نابود می کردند

معتقد به برتری سفید اروپایی به بقیه ی ژن ها بودن 

لعنت بهشون