2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخرین خبری که امروز خوندم این بود که قبل از عید هست صد در صد

میدونم ولی خب اول گفتن اذر ، بعد گفتن دی ، الان میگن اسفند....

در حالیکه هنوز نه مجوز صادر کردن و کلا ۵۳ روز مونده تا ۱۰ اسفند 

من اولین باره میخوام شرکت کنم باید چی بخونیم

حدود سی تا کتاب که بعضی ها دو سه تا کتاب میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
۲۵ دی؟

بله چون باید تا آخرین جمعه قبل ماه رمضان که بتونم آزمون برگزار کنن یه فاصله ۴۵روزه باشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
میدونم ولی خب اول گفتن اذر ، بعد گفتن دی ، الان میگن اسفند....در حالیکه هنوز نه مجوز صادر کردن و کلا ...

ثبت نام کردید شما؟ خسته شدم انقدر سرچ کردم فقط بقول شما این تاریخی الکی میاد

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

بله چون باید تا آخرین جمعه قبل ماه رمضان که بتونم آزمون برگزار کنن یه فاصله ۴۵روزه باشه

خب همین ...

بعد میدونی چیه باید مجوز صادر بشه بعد بین ۱۰ تا ۲۰ روز بعدش دفترچه بیاد ، تاااازه یه بازه ۴۰ روزه هم برای خوندن باشه ؛ واقعا منطقی نیس فک کنیم قبل عیده...

الان وزارت بهداشت یه هفته پیش مجوز صادر شده هنوز دفترچه نیومده

خب همین ...بعد میدونی چیه باید مجوز صادر بشه بعد بین ۱۰ تا ۲۰ روز بعدش دفترچه بیاد ، تاااازه یه بازه ...

شاید تغییرات زیاد داشته باشه 

بعد امسال هفتاد درصد امتیاز آزمون کتبی هست سنجش خیلی سخت گیره احتمالا مثل سال ۱۴۰۱ازمون فروردین یا اردیبهشت باشه

خب همین ...بعد میدونی چیه باید مجوز صادر بشه بعد بین ۱۰ تا ۲۰ روز بعدش دفترچه بیاد ، تاااازه یه بازه ...

اره افرین منم رو همین حساب همش فکر میکنم زمان ثبت نام رو از دست دادم

آخه من پارسالم شرکت کردم فکر کنم زمان ثبت نام جلوتر بود

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

اره افرین منم رو همین حساب همش فکر میکنم زمان ثبت نام رو از دست دادمآخه من پارسالم شرکت کردم فکر کنم ...

اره ، اخه پارسال ۱۸ م امتحان بود که ۹م دفترچه اومد ، امسال چون ۱۰ م ازمونه باید حداکثر تا اول بهمن دفترچه بیاد