من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میدونم ولی خب اول گفتن اذر ، بعد گفتن دی ، الان میگن اسفند....در حالیکه هنوز نه مجوز صادر کردن و کلا ...
ثبت نام کردید شما؟ خسته شدم انقدر سرچ کردم فقط بقول شما این تاریخی الکی میاد
It's my first time I living this life,DUH تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯. من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" - ✨INTP *
بله چون باید تا آخرین جمعه قبل ماه رمضان که بتونم آزمون برگزار کنن یه فاصله ۴۵روزه باشه
خب همین ...
بعد میدونی چیه باید مجوز صادر بشه بعد بین ۱۰ تا ۲۰ روز بعدش دفترچه بیاد ، تاااازه یه بازه ۴۰ روزه هم برای خوندن باشه ؛ واقعا منطقی نیس فک کنیم قبل عیده...
الان وزارت بهداشت یه هفته پیش مجوز صادر شده هنوز دفترچه نیومده
خب همین ...بعد میدونی چیه باید مجوز صادر بشه بعد بین ۱۰ تا ۲۰ روز بعدش دفترچه بیاد ، تاااازه یه بازه ...
اره افرین منم رو همین حساب همش فکر میکنم زمان ثبت نام رو از دست دادم
آخه من پارسالم شرکت کردم فکر کنم زمان ثبت نام جلوتر بود
It's my first time I living this life,DUH تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯. من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" - ✨INTP *