2777
2789
اصلا توجه نمیکنم به نظرم ارزش دختر رو میاره پایین فقط تو خواستگاری توجه میکنمچون برام ارزش قائل شدن

اول باید اشنا شن بعد به خواستگاری برسه 

نمیشه که یهو از همه خواستگاری کنه بعدش برسن تازه به مرحله اشنایی!

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه که همون اول گفتش ازدواج

آشنایی به قصد ازدواج

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
در کل رد میشه

🤭😉

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

شما بجای کافه خیابون بهتره بگردی یه وجه اشتراک باهاش پیدا کنی اصلا مستقیم پیشنهاد ندی ، مثلا میبینی پسره کارای تایپ و ترجمشو میبرد پیش یه دختر در حالیکه همش الکی بود میخواست دخترو بشناسه ، بعد یه مدت گف من ازت خوشم میاد میشه بیشتر اشنا شیم ، همون اول نگفت عاشقتم و میخوام بگیرمت و فلان !

باید بیاد با پدر و مادرش خونه ما خواستگاری به این توجه میکنم که ثابت کنه قصدش ازدواجه

یعنی خونه همه بره خواستگاری بعد تازه اونجا اشنا بشن ؟ 

هر غریبه ای رو ادم خونش راه نمیده 

یعنی خونه همه بره خواستگاری بعد تازه اونجا اشنا بشن ؟ هر غریبه ای رو ادم خونش راه نمیده

من و خونوادم با دوست پسر مخالفیم 

چه جوری پسره میخواد اشنا شه با دختره؟ دوستی هم نباشه

این که دختر از پسر بپرسه چند سالشه و حقوقش چه قدره و سوالای این مدلی خوبه ولی تو همون خیابون نه این که با پسره جایی بره که پسره فکر کنه دوست دخترش میشه کافه رفتن با پسرو قبول ندارم

ولی منم اگه خواستگاری معرفی کنن برام قبل این که راه بدمش خونه از معرف میپرسم سن و درامد پسره چه قدره

کاربری دست دو نفره

من و خونوادم با دوست پسر مخالفیم چه جوری پسره میخواد اشنا شه با دختره؟ دوستی هم نباشهاین که دختر از ...

کامنتای بالاتر برای این اقا نوشتم که بجای کافه خیابون بهتره یه وجه اشتراک دیگه پیدا کنه و با اون روش بره جلو .

منم کاملا با ازدواج سنتی و معرف مخالفم . بنظرم بخاطر همون حرف همو نمیفهمیم .