2777
2789
عنوان

طلاق میگیرم😔

157 بازدید | 11 پست

هشت ماهه نامزديم و باكرم ٢٥ سالمه

من از طلاق و حرف مردم خيلي ميترسم ، ميترسم بعضي از دشمنا شاد شن 😔

ولي نامزدم يه ايرادايي داره ك حل نميشه

گل ميكشه

تومور مغزي داشته عمل كرده دكترا ميگن حالش خوبه ولي گل و مشروب خيلي اثر ميزاره روش

رفيق بازه

و به شدتتتتت مامانيه و دهن بينه

از يه طرفم دوسش دارمم

بااين همه ايراد باز كنار ميومدم ولي دوهفته با حرف مامانش كً طلاقش بده منو گذاشته خونه ي مامانم و خبري ازش نيس امروز رفتم مهريمو گذاشتم اجرااا

بچه ها داغونمممممم

كاش بهتون ميتونستم توضيح بدم ك چقدر باهاش سازش كردم ك حتى پول تو جيبيم ازش نميگرفتم به مامانش يه عالمه محبت و احترام ميكردم با همه ي اين رفتارا كنار ميومدم ولي ي جا كه صبرم لبريز ميشد مامانش ميگف اعصاب پسرمو بهم ريختي 😔

این شما که چقدر سازگارید❤️

ولی خودت مهمتری عزیزم طلاق بگیر 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

چرا بهش بله دادی گل خیلی وابستگی داره 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب فعلا مهریه رو بذار اجرا 

تا بعد 

فعلا برا طلاق نرو 

شاید ترک کرد ادم شد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

دوست قشنگم اصلا بخاطر حرف مردم خودتو اذیت نکن ایشالا از این شرایط ک رد شدی ی آدم خیلیییی خوب تو مسیرت قرار میگیره بعدا ازدواج میکنی و بهترین زندگی برا خودت میسازی ک حتی اصلا کسی یادش نمیاد شما جدا شدی ی مدت فقط تحمل کن و سعی کن زیاد فکر و خیال منفی نداشته باشی از اونور ب قضیه نگاه کن ک بخوای بری سر خونه زندگی ی عمر خیلییی چیزای بدتری باید تحمل کنی دور ازجونت داغون میشی فقط🥺،خانوادت ک پشتتن ،درسته؟؟

ببین شوهر منم نزدیک یکساله ک گل و مشروب رو ترک کرده ولی همچنان اخلاق گوهشو داره. اینا آدم نمیشن. منم فقط ب این فکر کردم ک دیگران بهم شاد میشن نشستم زندگی کردم الان میفهمم چطور زندگیمو تباه کردم

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect