2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه بچم از دیشب تبش قطع نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 85 پست
گوش بده ببین چی میگماگر پاهاش سرده ۲ تا جوراب پاش کن و پتو رو بپیچ دور پاشجاهایی که گرمه رو خنک کنای ...

با جوراب ته پاش پیاز گذاشتم خانما چند نفر گفتن اینجا الان گذاشتم..یک ساعت دیگه میبرمش دکتر ..هنوز نفس نفس میزنه هزیون میگه..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاش سرد بود پیاز گذاشتم اشکالی نداره پاهاش الان یختر شد که..

چی بگم آخه

گفتم دیگه خواهر چیکار کنی

من ایجور مواقع دو تا جوراب میپوشونم و تا جایی که پاها سرده پتو میپیچم

بعد سر و بدن رو با دستمال خیس و آب ولرم خنک میکنم

۸سالشه زیاد سفکسیم دادمش هر وقت تب کرده..یک ساعت که همه نوع دارو میدم تبش میره باز شدید برمیگرده تبش ...

مقاومت دارویی پیدا کرده

سریع برو آزیترومایسین بگیر براش

منم چندسال پیش همین بلا سر پسرم اومد

بردم یه دکتر دیگه گفت هر سه بار دادن انتی باید مدلشو عوض کنید

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
سلام عزیزم بچه بهتر شد ؟

سلام ممنونم آره متاسفانه داروهایی که میدادم تاریخ گذشته بودن یا دوزشون پایین..اثر نمیکرد..دکتر قرص سفکسیم ۲۰۰ داده و آمپولم زدن الان خوبه خداروشکر...

مقاومت دارویی پیدا کردهسریع برو آزیترومایسین بگیر براشمنم چندسال پیش همین بلا سر پسرم اومدبردم یه دک ...

من سفکسیم ۱۰۰میدادم دکتر بردمش دوز ۲۰۰دادن قرصشو ..دوزش پایین بود داروهای توی خونه..ایبو پروفن هم تاریخ گذشته بود..تبش پایین نمیومد..الان خوبه خداروشکر آمپول زدن ولی اصلا اشتها نداره ..زرد ولاغر شده 

سلام ممنونم آره متاسفانه داروهایی که میدادم تاریخ گذشته بودن یا دوزشون پایین..اثر نمیکرد..دکتر قرص س ...

واااایی عجب .حالا خوب باشه . الهی شکر .ی روز ک وقت داری حتما تاریخ دارو ها رو چک کن

واااایی عجب .حالا خوب باشه . الهی شکر .ی روز ک وقت داری حتما تاریخ دارو ها رو چک کن

چندتا بودن انداختم آشغالی..خیلی دارو داشتم یخچالم پر شده بود قبلا انداخته بودم همه رو فقط چندتا نگه داشتم که کاش مینداختم اونارم ..همسایه طبقه پایینی یه خانم مسن بهم کمک کرد خدا خیرش بده ..