2777
2789
عنوان

برخورد شما با داداش بزرگتری که

108 بازدید | 8 پست

۱.ادعای قلدری واسه خواهر کوچیکترش می کنه

۲.سهم مالی تا حالا هر چی بوده ،اون بلا کشیده

۳.و باز هم به کارهای زشت و وقیحش ادامه میده

۴.براتون پیام های توهین آمیز به خودتون و شوهرتون بفرسته،در صورتی که موقع مهمونی هاتون اولین نفر سر سفرتونه

چه برخوردی دارید با همچین آدمی؟

لطفا با نظرات مفیدتون خوشحالم کنید ،ممنونم خانم های گل و با معرفت سایت🥰😘😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار میشنیم باهاش صحبت میکنم ببینم درد و مزضش چیه اگه آدم شد که هیچی اگه نشد قطع رابطه

بار اولش نیست خواهر،اون روز هام که مجرد بودم همش قلدری می کرد و بدنمو کبود می کرد و کتکم میزد و هیچ کس ازم دفاع نمی کرد،حتی بابام،بخاطر همین پورو و وقیح تر شد

برام پیام فرستاده بود حق ندارید بیایین اینجا"خونه بابام"

۴۵ سالشه و هنوز سربار بابام ایناست،منم بهش گفتم خونه بابامه میام، اگرم هارتو پورت کردی زنگ میزنم پلیس

حق نداره توهین کنه ولی چ میشه کرد بعضی برادرا اخلاقشون همینه .... با همه همیننتنها کاری ک باید بکنی ...

یک آدم پستیه،میگه من من خدا و ۱۴ معصوم نمی شناسم

همش میره با رفیقاش مشروب خوری و زن بازی

یک آدم پستیه،میگه من من خدا و ۱۴ معصوم نمی شناسمهمش میره با رفیقاش مشروب خوری و زن بازی

کسی ک لب به مشروب میزنه انتظار اینکه هر کار زشتی ازش سر بزنه رو داشته باش..‌ 

با وجود مشروب خوریش اگر رفتار و گفتارش غیر از این بود باید تعجب می‌کردی ... مغز عملا پوکیده میشه... اطرافیان خودم دقیقا همین بود از وقتی زهررماری رو کنار گذاشت خیلی بهتر شد ولی هنوزم بد دهنی رو سرش مونده...

اگ میتونی کمکش کنید ترک کنه