2777
2789

دختر عمم عروسی کرده 

عمم هی پز چهاز رو میداد 

میگفت ۱میلیازد و ۱۰۰ هزینه کردیم

در صوزتی ک کل وسایل بزرگ های برقی رو داماد گرفت 

فرش و تلویزیون و میز تلویزیون رو داماد همش رو ایرانی گرفت 

بعد خونش نهایت ۶۰ متر بود 

اخه تو اون خونه کوچیک چجور تونستی این همه وسایل در حد یک میلیارد پر کنی 

بعد مامانم گفت این تهش ۵۰۰ هزینه کرده باشه 

قشنگ معلوم بود 

بعد منی ک همه جهاز بر عهدم بود 

و دقیق ۱ میلیارد هزینه کردیم 

این همه کلاس نزاشتیم جایی 

چیزی ک عیان هست چه حاجت به بیان هست 

این دفع دوباره کلاس الکی گذاشت چی بگیم؟

تازگی ها وسایل خونه خریدید؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله امسال

پس قیمت ها دستتونه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

عامو حال داریدا ول کن بزار خوش باشه مگه مسابقه کی از همه پولدار تره هست ولش کن عامو

نه والا مسابقه نیست 

ولی الکی اینجور رفتار کردن هم زشته 

هر کی هر چی داره مال خودش داره 

چرا اینجور مثل ندید بدید ها رفتار میکنن 

ادمها از نداشته ها و نکرده هاشون بیشتر حرف میزنن 

شما گفت یک میلیارد بگو من فکر میکردم اقلا ۳ میلیارد شده اینها 

بزار خوش باشه 

بخدا به پول نیست زندگی 

پول خوبه توی زندگی ولی واقعا فقط واسه رفع نیازه 

الباقی زندگی مهمه 

الهی خوشبخت بشن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

نه والا مسابقه نیست ولی الکی اینجور رفتار کردن هم زشته هر کی هر چی داره مال خودش داره چرا اینجور مثل ...

میدونم ما یه دوستی داریم میاد خونمون مدام از خفنی پولداری سفر خارجه و موفقیتتل دخترشو پز هرچی فکر کنی و این چیزا میگه تو جواب از من میپرسه تو چه خبر میگم هیچ بیکار میگذرونیم 

بخواییم مثل اونا باشیم چه فرقی داریم باهاشون؟ ول کن بزار عقده های درونیشون رو اینجوری ارضا کنن