2777
2789
عنوان

بهشون شک کنم یا طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 39 پست
راس میگی شاید بیخود شک کردم ولی استرس گرفت منو

استرس نداشته باش بهشم فکر نکن 

پاشو برو پیش شوهرت بخواب 

یعنی چی تا حرفی بشه بخوای جاتو جدا کنی 

دو روز دیگه اونم یاد میگیره میشه عادتتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس نداشته باش بهشم فکر نکن پاشو برو پیش شوهرت بخواب یعنی چی تا حرفی بشه بخوای جاتو جدا کنی دو روز ...

شوهرم هر روز عذابم میده یه بحث کهنه داریم یکساله داره کشش میده امشب دیگه حوصله دعوا نداشتم گفتم میخوای شروع کنی برم هال بخوابم گفت برو خیر پیش 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

انشالله خدا به مادرت و جونی خواهرت رحم کنهخودتم زودی خوب شی

من دوقطبی ام متاسفانه تا آخر عمر درگیرم ولی مادرم گناه داره کاش اشتباه باشه شکم

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

شوهرم هر روز عذابم میده یه بحث کهنه داریم یکساله داره کشش میده امشب دیگه حوصله دعوا نداشتم گفتم میخو ...

نامزد هستین یا عروسی کردین؟ 

سر چیه بحث ؟ 

بگو من حوصله بحث ندارم تو رو خدا حرفش و نزن 

نامزد هستین یا عروسی کردین؟ سر چیه بحث ؟ بگو من حوصله بحث ندارم تو رو خدا حرفش و نزن

عقدیم تاپیک قبلم هست 

من ۵ سال با شخصی بودم شوهرم که هیچ کل طایفه خبر داشتن

آلان سر هر موضوع کوچیکی اسم اون بنده خدارو میاره وسط هر چی هم من بگم اون رفته پی بخت خودش دوساله منو تو عقدیم ول کن بدتر جری میشه 

عقدیم تاپیک قبلم هست من ۵ سال با شخصی بودم شوهرم که هیچ کل طایفه خبر داشتنآلان سر هر موضوع کوچیکی اس ...

وای این قضیه که خیلی رو مخ 

نخوای بهش فکرم کنی شوهرت نمیزاره 

بنظرم احساس میکنه تو دوسش نداری 

بهش بگو من آنقدر تو رو دوست دارم که به کسی دیگه نمیتونم فکرم کنم و تموم فکر و ذهنم تویی فقط 

لطفا اسم کسی و پیشم نیار دیگه 

بیا درمورد خودمون حرف بزنیم در مورد زندگیمون 

من مطمئنم  حرفای شوهرت بخاطر کمبودی که داره .حس میکنه تو دوسش نداری

وای این قضیه که خیلی رو مخ نخوای بهش فکرم کنی شوهرت نمیزاره بنظرم احساس میکنه تو دوسش نداری بهش بگو ...

واقعا دوسش ندارم 

ولی به اکسم فکر نمیکنم چن وقته 

ولی از نظر حسی و احساسی کم نمیزارم عشقم عزیزم کمتر بهش نمیگم 

خودم تو رابطه پیش قدم میشم 

نمیدونم چرا باوررنمیکنه حتی اون ادم رفته تو رابطه 

بخاطر اینکه باورت نداره همش فکر میکنه تو فکر و ذکرت پیش اونه

خسته شدم  انقد قسم و آیه خوردم 

الان چن روزه دیگه اهمیت نمیدم 

خوبه ها رفتارش خوبه اخلاقش خوبه میگه میخنده یهو موجی میشه اسم اون بنده خدارو میاره نمیدونم دردش  چیه