2777
2789
عنوان

بهشون شک کنم یا طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 39 پست
فردا احتمالا خونه سهیلان هر شب یجان خواهرم خیلی حساسه ازون زودجوشاس میترسم چجوری برخورد کنم

تحمل کن شبی ک اومدن خونه خودتون مطمئن شو بعد تصمیم بگیر

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اگه بخای تند برخورد کنییا غیر مستقم بگی و‌جداشون کنی بیشتر حریص میشن برای این کارااونا دیگه بزرگ شدن ...

ن تروخدا نگو من خودم مشکل اعصاب دارم خواهرمم اینجوری باشه که مادرم دق میکنه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تحمل کن شبی ک اومدن خونه خودتون مطمئن شو بعد تصمیم بگیر

نمیدونی چه دلشوره ای گرفتم 

ایشالا که چیزی نباشه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

راس میگی اینم هست ممکنه الکی فکرم جای بد رفته

آره مطمئن باش همینه 

دلیل صد درصدی قفل در که حتما اینه 

راجع به راحتی ام منم جلو دوستم راحتم 

با دختر عمم خیلی خیلی دوست بودیم همیشه موقع خواب جامون چسبیده بهم بود 

جای دعوا و محدودیت باهاش رک حرف بزن

میدونم مانهوا میخونه بی ال میبینه ولی فک نمیکردم اینجوری باشه اصن بروز نمی‌داد 

اگه بود من می‌فهمیدم خواهرمه 

ولی نمیتونم از جیزی که امشب دیدم بگذرم

آره مطمئن باش همینه دلیل صد درصدی قفل در که حتما اینه راجع به راحتی ام منم جلو دوستم راحتم با دختر ع ...

راس میگی شاید بیخود شک کردم ولی استرس گرفت منو

میدونم مانهوا میخونه بی ال میبینه ولی فک نمیکردم اینجوری باشه اصن بروز نمی‌داد اگه بود من می‌فهمیدم ...

اول با خواهر خیلی محکم و‌قاطع صحبت کن

بعد با دختر اون‌مادر رو‌در رو به آرومی بگو که از زیرش در نره و انگ به خواهرت نزنه بعد ببر مشاوره

از اون دختره دورش کردی صورت‌مسئله پاک نمیشه این اتفاق تو جامعه مون زیاد شده اون نباشه ی دختر دیگه

من مطمئنم خانوم با درایتی هستی و میتونی این مشکل رو از ریشه حل کنی انشالله

‏در‌ من خری به گل نشسته.

مریض😐

ولش کن من تا حد ممکن سربسته حرف میزنم دلیلی برا گزارش نیست 

ولش کن من تا حد ممکن سربسته حرف میزنم دلیلی برا گزارش نیست

حس خودشیرینای کلاس بهم نسبت ب این ادما دست میده ک برا معلم خودشیرینی میکردن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اول با خواهر خیلی محکم و‌قاطع صحبت کنبعد با دختر اون‌مادر رو‌در رو به آرومی بگو که از زیرش در نره و ...

مادرشو میشناسم خیلی زن خوبیه 

اره با مادرش که نمیتونم صراحتا حرف بزنم ولی میتونم با دخترا حرف بزنم 

مرسی با تراپیستم مشورت میکنم 

راستش خیلی غصه میخورم اگه شکم درست باشه من اینجوری اونم اونجوری باشه مادرم دق میکنه بنده خدا