2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زنگ میزنم امبولانس الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 61 پست
گناه تو اینه که عاشق آدم اشتباهی شدی و نمیتونی ازش دل بکنی😔💔

من ذره ای بهش علاقه ندارم که هیچ متنفرمم اون احساس از رو بچگی بود 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه رو بردین دکتر؟ حالش چطوره؟

دیشب باباش دعواش کرد ادا درنیار درست حرف بزن استفراغ کرد بردیمش دکتر ترسیدیم رنگ و روش زرد شده بود دکتر گفت چیزی نیست لکنت دوره ای برا بعضی بچه ها اتفاق می افته یه مدت بگذره خوب میشه ترشی و سردیجات بهش ندید و واکنش نشون ندید به اینجور حرف زدنش خودش خوب میشه دیگه من میخواستم ببرم گفتار درمانی هیچ کس موافق نیست 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

دیشب باباش دعواش کرد ادا درنیار درست حرف بزن استفراغ کرد بردیمش دکتر ترسیدیم رنگ و روش زرد شده بود د ...

کاش میبردینش پیش یه متخصص اعصاب کودکان. دکتر عمومی چه میفهمه😑

شوهرت از رونمیره خودش بچه رو اینطوری کرده بهش تشر هم میزنه ادا در نیار 

دیشب باباش دعواش کرد ادا درنیار درست حرف بزن استفراغ کرد بردیمش دکتر ترسیدیم رنگ و روش زرد شده بود د ...

قسمت راست صورتش بالای گوشش دقیقا نه، بالاتر ضربه نخورده؟

نگران نباش ،بابت هرچیزی لکنت گرفته باشه امروزه قابل درمان هست

کاش میبردینش پیش یه متخصص اعصاب کودکان. دکتر عمومی چه میفهمه😑شوهرت از رونمیره خودش بچه رو اینطوری ک ...

وای فقط میخوام زودتر خوب بشه درست حرف بزنه کار دیگه به دکتر نکشه تورو خدا دعا کن خدا منو نمیبینه اصلا 

قسمت راست صورتش بالای گوشش دقیقا نه، بالاتر ضربه نخورده؟نگران نباش ،بابت هرچیزی لکنت گرفته باشه امرو ...

نه اصلا استفراغش به خاطر گریه زیاد بود اینقدر گریه کرد به سرفه افتاد بالا اورد ، خدا از زبونت بشنوه تو نی نی سایت یه تایپیک خوندم بیشترشون درمان شده بودن بچه ها الحمدالله ، با این همه که این تجربه ها رو خوندم بازم وقتی میبینم نمیتونه روون حرف بزنه دیوونه میشم دست خودم نیست خدا اینجور امتحانم نکنه یه مدت از دستش کشیدم یه مدت از پاش هنوز عوارضش تموم نشده حالا هم این زبونش هرچی چیز مزخرف هست میاد سراغ من نمیدونم چرا خدا باهام اینجور میکنه

وای فقط میخوام زودتر خوب بشه درست حرف بزنه کار دیگه به دکتر نکشه تورو خدا دعا کن خدا منو نمیبینه اصل ...

سایت دکتر ساینا انواع اقسام متخصص ها رو داره یه مقدار پول میدی میتونی آنلاین باهاشون مشاوره کنی خیلی خوبه. با یه متخصص اعصاب کودکان مشورت کن اگه مخصوص کودکان هم نبود همون متخصص مغز و اعصاب. راهنمایی ت میکنه لازم هم نیست از شوهرت و خانواده شوهرت اجازه بگیری

دخترت هم که دست خودش نیست بنده خدا انقدر تو محیط استرس زا بوده اینطوری شده ‌. من میگم کاش زودتر مشاوره کنی خدای نکرده آسیب مغزی ندیده باشه

سایت دکتر ساینا انواع اقسام متخصص ها رو داره یه مقدار پول میدی میتونی آنلاین باهاشون مشاوره کنی خیلی ...

خدا نکنه به خدا نذر کردم تا نیمه شعبان خوب بشه مولودی بگیرم انشاالله ،مرسی عزیزم حتما همین کارو میکنم ممنون بابت راهنماییت میگم فقط عکسی ازمایشی چیزی نخواد ازم بمونم آواره ،اصلا به فکرم نمیرسید مرسی که گفتی یه دنیا ممنون

دکتر ساینا رو چک کردم این دو تا دکتری که میگم فوق تخصص بیماری های مغز و اعصاب کودکان رو دارن

دکتر ساره حسین پور و دکتر محمد پاک طینت

این دکتر هم فوق تخصص روانپزشکی کودکان رو داره:

مصطفی یزدانی

خدا نکنه به خدا نذر کردم تا نیمه شعبان خوب بشه مولودی بگیرم انشاالله ،مرسی عزیزم حتما همین کارو میکن ...

خواهش میکنم نه بعید میدونم عکس و آزمایش بخوان اگه هم بخوان پدرشوهرت وظیفه شه ببره انجام بده. شوهرت بی مسئولیته وظیفه پدرشه انجام بده

دکتر ساینا رو چک کردم این دو تا دکتری که میگم فوق تخصص بیماری های مغز و اعصاب کودکان رو دارندکتر سار ...

مرسی یه دنیا ممنونم ازت الان میرم نگاه میکنم 

خواهش میکنم نه بعید میدونم عکس و آزمایش بخوان اگه هم بخوان پدرشوهرت وظیفه شه ببره انجام بده. شوهرت ب ...

ابجی از این دکتر که گفتی پرسیدم ولی جواب نداده فعلا میتونم افلاین بشم https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۶-۲۰۳۲۴۷_chrome_nbgt.jpg

ابجی از این دکتر که گفتی پرسیدم ولی جواب نداده فعلا میتونم افلاین بشم https://s8.uupload.ir/files/sc ...

اره میتونی. من آخرین باری که استفاده کردم هر بار که پزشک جوابمو میداد برام پیامک می اومد بهم اطلاع میداد که فلانی جوابتو داده. اگه هم نیومد هر نیم ساعت یه ساعت چک ش کن