2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زنگ میزنم امبولانس الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 61 پست
بزار شر که خوابید باهاش اتمام حجت کنالانم یک لیوان اب بخور اگه تهوع داشتی یا بالا اوردی حتما برو دکت ...

الان حال عمومیم خوبه فقط از شدت گریه و ناراحتی نخوابیدم وگرنه ضد ظربه شدم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش میتونستم واقعا ادبش کنم میترسم داداشام بفهمن خون نجسشو بریزن

من جاتون بودم میرفتم فقط ثبت بشه چی کار کرده ولی شکایت نمیکردم فعلا به خانواده تونم نگین چیزی

حتما پیش مشاور برین با همسرتون کتک زدن اشتباهی نیست به راحتی ببخشین اونم اینکه آسیب جدی بهتون زده 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بچه ت خوب شد؟ بردیش دکتر؟

دکتر فعلا گفتن نبر بزا چند روز بمونه شاید خودش خوب شد منم دیگه واقعا درمونده شدم کرم خدا رو شکر هر چی تو دنیا بلا هست سر من میاره 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

سلام عزیزم خوبی دخترگلت بهتر شد خیلی دعات کردم انشاالله که هر چه زود ترحالش خوب بشه همش بفکرت هستم ا ...

قربونت برم عزیزی، به خدا دیگه جون ندارم تا دهن باز میکنه حرف بزنه جیگرم اتیش میگیره این چه بلا بود سرم اومد اخه داشتم زندگیمو میکردم 

سلامحال بچت چطوره؟

سلام مرسی قربونت برم به دعای شما ، همون جوره شما دکتر خوب تو اردبیل سراغ داری ؟اگه خدای نکرده بهتر نشد ببرم من نتو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم 

دکتر فعلا گفتن نبر بزا چند روز بمونه شاید خودش خوب شد منم دیگه واقعا درمونده شدم کرم خدا رو شکر هر چ ...

به شوهرت سرکوفت بزن بگو تقصیر توئه که اینجوری شده اگه سکته کرده باشه چی و...

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
به شوهرت سرکوفت بزن بگو تقصیر توئه که اینجوری شده اگه سکته کرده باشه چی و...

گفتم فکر میکنی چی گفت بازم همه چیزو تقصیر من انداخت خودشو به بی حیایی زد گفت بچه رو لال کردی چلاغ بود لالم شد گفتم باشه خودم هم لال هم چلاق نگه میدارم تو نگران نباش

گفتم فکر میکنی چی گفت بازم همه چیزو تقصیر من انداخت خودشو به بی حیایی زد گفت بچه رو لال کردی چلاغ بو ...

اگه  دو سه روز گذشت و درست نشد حتما دکتر ببر و قضیه رو کامل تعریف کن تا بتونه یه کاری بکنه. 

اگه دو سه روز گذشت و درست نشد حتما دکتر ببر و قضیه رو کامل تعریف کن تا بتونه یه کاری بکنه.

اره میبرمش حتما جیگرم کباب میشه به خدا از دیروز اینقدر گریه کردم کفر گفتم خودشم جلو خودشم گریه ام میگیره نمیتونم خودمو نگه دارم چرا اینجور شد اخه چه گناهی کردم دارم تاوان میدم خسته ام به خدا کاش بمیرم راحت شم 

اره میبرمش حتما جیگرم کباب میشه به خدا از دیروز اینقدر گریه کردم کفر گفتم خودشم جلو خودشم گریه ام می ...

گناه تو اینه که عاشق آدم اشتباهی شدی و نمیتونی ازش دل بکنی😔💔