2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زنگ میزنم امبولانس الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 61 پست
اره میتونی. من آخرین باری که استفاده کردم هر بار که پزشک جوابمو میداد برام پیامک می اومد بهم اطلاع م ...

جواب داد اینم میگه صبر کن یک ماه ولی نباید تو استرس باشه براش توضیح دادم که پدرش مجبورش میکنه حرف بزنه گفت پس درمان دارویی رو شروع کنیم ، به نظرت کارم درسته دارو عوارض داره من بدون اینکه کسی بفهمه دارو بدم منو میکشن بفهمن

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو خانوم دکتر عجالتا یه داروی اعصاب معرفی کن بدم به شوهرم به دست و پای ما نپیچه😁؛ مشکل بچه خود به ...

ای گفتی از همون دارویی که به اون خانواده که سه سال گروگان گرفته شده بودن میدادن روزی ۱۷ ساعت میخوابیدن بده ، به خوردش بدم بخوابه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

نه اصلا استفراغش به خاطر گریه زیاد بود اینقدر گریه کرد به سرفه افتاد بالا اورد ، خدا از زبونت بشنوه ...

نه قدیم تر میگم 

نشده سرش ضربه بخوره؟ممکنه قبلاً ضربه خورده باشه و الان با اضطراب و ترس باعث لکنت شده باشه ، اگه اینجوری باشه باید با کار درمانی و گفتار درمانی کمکش کنی ، صبر کن ببین بهتر میشه ،نشد یه نوبت از فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان بگیر 

روحیه ات حفظ کن بزرگترین سخنران ها یه زمانی لکنت داشتند،چیزی نیست که حل نشه،حس ناتوانی به بچه نده،بگو همه ی ما ممکنه یه زمانی به این مشکل دچار بشیم 

صبور باش تا بهتر بشه

ای گفتی از همون دارویی که به اون خانواده که سه سال گروگان گرفته شده بودن میدادن روزی ۱۷ ساعت میخوابی ...

کاش یه ماه بری خونه مادرت تا دخترت از شرایط استرس زا دور بشه و بدون درمان دارویی خود به خود خوب شه

نه قدیم تر میگم نشده سرش ضربه بخوره؟ممکنه قبلاً ضربه خورده باشه و الان با اضطراب و ترس باعث لکنت شده ...

اره بارها به سرش ضربه خورده ولی دقیق یادم نیست کجاش یعنی اگه از اون باشه انشاالله زلیل بشه باعث بانیش حتی اگه زحمتش گردن خودم باشه بازم راضیم به زلیلیش

کاش یه ماه بری خونه مادرت تا دخترت از شرایط استرس زا دور بشه و بدون درمان دارویی خود به خود خوب شه

چهارشنبه میرن مشهد همشون مادر شوهرم اینا هم میرن زنونه نمیتونم برم اونجا 

اره بارها به سرش ضربه خورده ولی دقیق یادم نیست کجاش یعنی اگه از اون باشه انشاالله زلیل بشه باعث بانی ...

خب به امید خدا بهتر که شد کتاب قصه زیاد بخر 

بهونه کن مامان خسته هست چشماش خوب نمی‌بینه برام کتاب بخون،مجبورش کن بلند بلند حدود نیم ساعت حداقل کتاب بخونه تا قسمت گفتاری مغزش زیاد کار کنه 

خب به امید خدا بهتر که شد کتاب قصه زیاد بخر بهونه کن مامان خسته هست چشماش خوب نمی‌بینه برام کتاب بخو ...

فرستادمش مدرسه امروز گفتم تا کی نگهش دارم تو خونه شاید خدای نکرده طول کشید چی میشه معجزه بشه امروز که برگشت خونه ببینم مثل قبل روون و راحت حرف میزنه برام به خدا تنها ارزوم اینه دیگه ناشکری نمیکنم