2777
2789

وای دارم بالا میارممم خستهه شدمم4تا درسه تاریخه که توی ترم اصلا امتحانی چیزی نداشتیم منم نخوندممم حالا از اینش بگذریمم الان مث..... تو گِل گیر کردم یعنی واقعآ واقعا2ساعت گذشته من فقط نصف درس خوندممم چون با دقت میخونم ولی حالم دارهه بهم میخورهه خیلیم کند میخونم خیلیم خستهه شدممم دیگه چقد میتونم قهوه بخورم تا اخر شب اخهه الان چکارکنممم یه راهکاری بهم بدیدددددددددد تند بتونم حفظ کنمم شماها چجوری میخونیدد یه روحیه بدیدددد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بر اساس بارم بندی بخونتاریخو زیاد جدیش نگیر پاس کن بره

لعنتی بارم همشون زیاده

پاس که میشم ولی معدلم میاد پایین دبیره ام روم حساب کرده اصلا روم نمیشه نمره خوب نگیرم

ببخشید 😂🤦‍♀️

من به خاطر ضریبش که خیلی کمه و اونقدر تاثیر آنچنانی نداره گفتم 🤭

خدایی 200 صفحه بخونی واس ضریب یک و دو

زیست خوبه ضریبش 12عه یه سوالم بیشتر ج بدی کلی جلو میندازت

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

لعنتی بارم همشون زیادهپاس که میشم ولی معدلم میاد پایین دبیره ام روم حساب کرده اصلا روم نمیشه نمره خو ...

دبیرو ول کن

ضریب آنچنانی نداره که 

کامنت قبلی که گذاشتم در جواب یکی از کاربرا رو بخون

البته فک کنم کامنتشو پاک کرد 

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

ببخشید 😂🤦‍♀️من به خاطر ضریبش که خیلی کمه و اونقدر تاثیر آنچنانی نداره گفتم 🤭خدایی 200 صفحه بخونی ...

اره میدونم زیستو خیلی خوندم خوبم دادم چون تو ترم خونده بودم اینو اصلا نخوندم بیشترم از خجالت دبیرم دارم میخونم