2777
2789
عنوان

خرافات مورد علاقت

270 بازدید | 45 پست

دیدید مثلا میگن عطسه نشونه صبره!

من بهش اعتقاد ندارم

در عوض به شدت ! به ف‌ال حافظ اعتقاد دارم :")

نه اینکه ف‌الگیر باشم نه 😂

یا برم بگم فردا تعطیله و زرت ف‌ال بگیرم :")

ولی هر موقع ناراحت بودم و از ته دل بوده یه نشونه بوده واسم 🥺💔

شما هم دارید از اینا؟

مثلا اعداد فرشتگان، دعا،خواب و...

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

به تاثیر اسفند

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره فک کنم منم فقط به همین ‌فال حافظ معتقدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عطسه و اسپند

اسپند واسه چشم و اینا ؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

به تاثیر اسفند

چه تاثیری داره

حافظ چون شاعری اجتماعی بوده 

بله من هم بهش علاقه مندم و کمابیش معتقدم.

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

لطفا هیچکس رو من ریپ مخالف نزنه 😐

شنیدم اگه ادم خیلی خوب و پاکی باشید جسدتون تو قبر اسیب نمیبینه ....

بعد چون من ترسوام 😐🤣 کاس واقعی باشه

یک صلوات برای درد های همه میفرستی ؟ اگه دوست داری 

من اصلاااا به ساعت جفت اعتقاد ندارم ولی میبینم خوشم میاد باحاله😂

آره به خصوص که بهش میگن اعداد فرشتگان‌ 😂😂

چه تاثیری داره

فضارو سبک میکنه انرژی های منفی و کم میکنه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!