2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زنگ میزنم امبولانس الان

566 بازدید | 30 پست

دعوامون شد سرم یه خراش کوچیک برداشته میگم احساس میکنم حالم خوب نیست، چون خون کمی اومد با حالت مسخره گفت زنگ میزنم امبولانس ترکش خوردی یه ذره پشیمونی تو وجودش نیست دلمو خوش کنم به اون 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید از ترسش به مسخره بازی گرفته

الان که گرفته خوابیده اگه میترسید میخوابید؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بزار شر که خوابید باهاش اتمام حجت کن

الانم یک لیوان اب بخور اگه تهوع داشتی یا بالا اوردی حتما برو دکتر

خدایی نکرده ضربه بدی نخورده باشه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
بگو نه عزیزم لازم نیست فردا میرم پزشکی قانونی

کاش میتونستم واقعا ادبش کنم میترسم داداشام بفهمن خون نجسشو بریزن 

زیاد کش نده شاید از کم خوابی دارید عین بچه ها دعوا میکنید 

جواب نده اگه ضربه اروم بوده بخواب اگه نه حداقل تا یکی دو ساعت صبر کن

یه خانم روانشناسی میکفت با همسرتون دعواتون سد اولش سکوت کنید برید یکم اب بخورید دو تا شکلات یه یه چیز شیرین بخورید 

بعد یکی گفت خب اون وقت که دعوامون نمیشه دیگه گفت افرین همین که سکوت کنی یا بری به یه کاری برسی و چیزی بخوری خود بخود از محیط تنش دور شدی و بیشتر دعوا ها بخاطر اینه یا تشنه اید یا گشنه اید یه چیزیتون هست که به هم گیر میدید 

الهی مشکلت حل بشه