2777
2789

دوروزه اسیر شدم اولش زیر سینه چپم درد میکرد و‌سوزش داشت گاهی دردش به قفسه سینم میزد از صبحه معدم درد میگیره دردش میپیچه همه جا پشت یه کم پاییینتر از خط  سوتین .کمر.زیر سینه راست‌.پهلو از پشت .یه دل اشوبیم بهم دست میده از زندگی انداختتم.نمیدونه کبده سنگ صفراس چیه قرص فاموتیدین و کلیدینیوم سی هم خوردم افاقه نکرد.شرایط دکترم ندارن فعلا این ماه کلی چک داریم برمم دکتر لابد سونو اینا مینویسه که بیمه ندارم کلی میشه خدا تو این بدبختی این دردا چی بود اخه.هرچی عرق نعنا با بارهنگ.نعناع‌ میخورم هیچی به هیچی

اتفاقا شوهرمم سه چهار روزه معدش درد میکنه میزنه ب پشتش. خودش میگه عصبیه. 

عرق نعنا اصلا نخورررر

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دردای شما چطوریه.من خیلی عصبیم هستم نمیدونم از اونه

توی این دوره زمونه اکثر آدما عصبی و استرسی شدن دقیقا علائم که گفتی منم دارن آزمایش دادم‌گفتن میکروب معدس من بعضی اوقات حالت سجده میرم دردش یکم آروم میشه

من داشتم وقتی نه سالم بود، اول فکر میکردم قلبمه ولی بعد مشخص شد معدم هست، نمی‌تونستم تا یک هفته بخوابم، دکتر بهم رژیم غذایی داد بعد از دوسال خوب شدم، تازه من ورم معده داشتم نه زخم

کلا یه مدت سبزیجات آپز بخورید، حبوبات و لبنیات و بیسکوییت و تنقلات ممنوع، هرچیز سرخ کردنی ممنوع ، برنج اونم کم و سبزیجات آپز همینطور مرغ و گوشت آپز یا کباب، فلفل اصلاااا، راجب میوه هم مطمعن نیستم یه سرچ کنید

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

خوب یه دکتر عمومی فعلا برو حداقل سونوگرافی کبد و کیسه صفرا انجام بده سلامتی که شوخی نیست شده پول قرض کن برو این گره الان با دست باز میشه نزار به دندون بیوفته اونوقت باید میلیونی هزینه کنی

عزیزم امکان داره از عصب معده باشه اما کلا صبح قبل صبحانه امپرازل بخر بخور اگه خوب نشدی برو دکتر شما ...

خیلی ادم عصبی ای هستم اگه از عصب باشه خوب مگه داروش کلیندنیوم سی نیست