2777
2789
عنوان

اسمت و با یه جمله توصیف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 15832 بازدید | 1060 پست
لیسانس شیمی😎🤎البته که مهم نیست تحصیلات میدونید چرا ماهیا به هم دست نمیدن؟

عه جدی شیمی بود؟😂💔

چون دست ندارن؟😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لیسانس شیمی😎🤎البته که مهم نیست تحصیلات میدونید چرا ماهیا به هم دست نمیدن؟

چون لیز میخورن؟

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

آخه اینجا هیچکسی عاشق نمیشه

به به 👌❤️

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

عههه🥺😂😂نخیرمم من ارزوتونم که بهش نمیرسین🙂😂

به به 

رویا نونهالی خوشبختم 🤣❤️

عه جدی شیمی بود؟😂💔چون دست ندارن؟😂

نه چون دستاشون خیسه😂😂😂😂😂😂😂 آخ دلم متوجه شدین مثلاً چون زیر آبن نمیتونن واییییییی 🤣🤣🤣🤣🤣

ری اکت بقیه :😐

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

🤣🤣🤣زهرمار به معنای زهر حیوانی خزنده 🤣🤣

اره جانم 🤣🐸

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه چون دستاشون خیسه😂😂😂😂😂😂😂 آخ دلم متوجه شدین مثلاً چون زیر آبن نمیتونن واییییییی 🤣🤣🤣🤣🤣ری ...

وای این سکانسش بینظیر بود 

فک کنم توی بیمارستان بودن اره؟