2777
2789
عنوان

خاهرا شما را بجان بچه هاتون بیاین دارم میمیرم بچم رو دستم میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 190 پست

خیلی ناراحت شدم و درکت میکنم تو چه شرایطی هستی 

عزیزم اول از همه به یکی از بستگانت زنگ بزن بیان ببرنتون دکتر 

بعد اگه دیدی واقعا کسی نمیاد ببره از اپلیکیشن اسنپ با دکتر نوبت برید یا حتی شده به اورژانس زنگ بزن تا راهنماییت کنه 

به بچت که اسهال داره نوشیدنی بده تا اب بدنش کم نشده پودرسنجد و ماست براش خوبه کته ماست براش خوبه و داروی کیدی لاکت که عکسشو گذاشتم خیلی خوبه دکتر بچم بهش میداد یه ساشه از اون با اب کم قاطی کن با سرنگ بده بچه بخوره

خدا کمکت کنه 😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارع نمیتونم برم دیگ از قدم افتادم تو رخت چن روزه گرسنه هستم زنگ میزنم امپولانس

حتی بستری کنن تا شوهرت پول نده ترخیص نمیکنن

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
امین امین مادرش نمیزارع منو ببره میگه دارن ناز میکنن

نقد بی سیاست نباش ،توهم شوهرت رو بگیر دستت بکشونش سمت خودت فعلا خودت وبچت رو درمان کن بعدشروع کن خودت رو توی قلبش جاکن که مادرش بسوزه

نقد بی سیاست نباش ،توهم شوهرت رو بگیر دستت بکشونش سمت خودت فعلا خودت وبچت رو درمان کن بعدشروع کن خود ...

انسان نیست تا مادرش باشه اوضاع همینه انشالله تو این شب بخاطر بدحالی پسرم مادرش جلوش کباب شع بمیرع

هیچکی اینجا ندارم هیچکی بی کس غریب تنهام

نکران‌نباش شاید به بستری نکشیدی دارو بگیری بهتر میشی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

زیر یکسال قربونش برم دلم داره تیکه تیکه میشه چشماش سیاه شدن داره جون میده

بحق این موقع اذان صبح ازخدا میخام اه خودت وبچه هات دامن شوهرت ومادرش بگیره ،چوب خداصدانداره خدا چنان میزنه که دلت خنک شه عزیزم

اسی ناراحتی نکن .هوا روشن  شد پاشو  برو بیمارستان دولتی پسرت ویروس گرفته دو تا آمپول بزنن خوب میشه. خودتم چون چیزی نخوردی .وهمسرت عصبیت کرده .از ناراحتی مریض شدی فردا  به دکتر بگو شوهر عوضیم بیخیاله . تا چند حرف بارشه کنه وصدای دکترو ببر بکوب توی صورت شوهرت وعجوزه خانوم