2777
2789

سلام من دکتر بهم گفت احتمال داره هایپر بشم ولی شنبه تخمک کشی میکنم هنوز قطعی نیست الان از امروز رژیم غذایی بهم دادن شروع کردم ب دوغ و سفیده تخم مرغ خوردن از امروز .ازشون پرسیدم گفتم اگه هایپر بشم میشه انتقال داد گفتن اره میشه اما کمی اذیت میشی واقعا بنظرتون میشه با وجود هایپر برام انتقال بدن🙄🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دیدی گفتم شنبه برات تخمک کشی میکنن 😍 منم جمعه ۸ صبح دکتر خیلی خوشش اومد گفت عالی هستن منم گفتم ...

سلام عزیزم اره من گفت ساعت 7/30اینجا باش شنبه برام تخمک کشی میکنن سایز فولیکولات خوب بود تو

سلام دیدی گفتم شنبه برات تخمک کشی میکنن 😍 منم جمعه ۸ صبح دکتر خیلی خوشش اومد گفت عالی هستن منم گفتم ...

آها دوباره تایپکتو با دقت خوندم خوب خداروشکر خوب بود من هم سایز اکثر فولی ها خوب بودن فقط دوتا 15داشتم تا دوروز بهم امپولارو داده جمعه هم نباید بزنم شنبه هم تخمک کشی دارم

سلام عزیزم اره من گفت ساعت 7/30اینجا باش شنبه برام تخمک کشی میکنن سایز فولیکولات خوب بود تو

منم گفت ساعت ۷:۳۰ اینجا باش ولی برا من هاش سی جی نداد ۲ تا امپول داد تو بازو و یکی ناف 😒 آها فقط خیلی تعریف کرد خیلی راضی بود ولی جیزی نگفت بالاخره منم میفهمم روزی که بکشه مجبوره بشماره بگه😂