2777
2789
عنوان

خاهرا شما را بجان بچه هاتون بیاین دارم میمیرم بچم رو دستم میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 190 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خونه نشستن چیزی در نمیادبلایی سر بچه بیاد همین شوهرت فردا شاخ میشه برات که بچه رو تو کشتی زنگ بزن ...

عزیزم چن صفحه قبلی نوشتم صبح با خواهرش بردم چون شوهرم خیلی تهمت کاره می‌گفت که خدا می‌دونه کجا رفته و چیکار کرده

عزیزم چن صفحه قبلی نوشتم صبح با خواهرش بردم چون شوهرم خیلی تهمت کاره می‌گفت که خدا می‌دونه کجا رفته ...

همون دیگه 

به مددکاری بگو شوهرم اینجوری 

بجو اینجوری تهدیدم میکنه 

همه رو بگو در جریان زندگیت باشن هیچی پنهان نزار 

همه جوره کمکت میکنن 

بگو جای دیگه ای ندارم کمک بگیرم هر کاری از دستتون برمیاد برام بکنیدانجام میدن

شغلشون همینه

همون دیگه به مددکاری بگو شوهرم اینجوری بجو اینجوری تهدیدم میکنه همه رو بگو در جریان زندگیت باشن هیچی ...

خوبه مرسی چون نمیدونستم بیمارستان اصلا این چیزا داره از ته دل برات دعا کردم

امروز رفتی ها تا دو سه روز بهش بده بعد بهش موز بده یکم شکمشو میگیره

عزیزم اینایی که گفتی دادم ن اصلا رو این بچه اثری ندارع نه روزه اسهال داره آب بدنش تموم شده نیاز به بستری داره

گلم توباید یادبگیری شوهرت رو رام کنی خونتون رو اروم کنی وقتی شوهرت لج کرده زنگ زده فوش میده بعدبهش پیام بده که چرا بامن اینجور میکنی مگه من دشمنتم من عاشقتم تو امید من وبچه هامی شریک زندگی همیم مادرامون عزیزن ولی هیشکی نمیتونی مثل همسر توی قلب همسرش باشه خلاصه ازاین جمله ها بهش بگوببین چقد اون ساکت میشه و خونه زندگیت به ارامش میرسه بهش ابراز علاقه وعشق کن حتی اگه ازش متنفری اما بخاطرارامش خودت وبچه هات فیلم بازی کن ولی سعی کن ببخشش و ازته دلت دوسش داشته باش همه مردا همینن تونبایدبرابرش وایسی وجنگ کنی ارومش کن بایه بار دوبارهم انتظارنداشته باش تغییرکنه باید یه سال روش کارکنی