2777
2789
عنوان

خاهرا شما را بجان بچه هاتون بیاین دارم میمیرم بچم رو دستم میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 190 پست
زیر یکسال قربونش برم دلم داره تیکه تیکه میشه چشماش سیاه شدن داره جون میده

تو رو خدا سریع تر هر جور که خودت میتونی ببرش دکتر الهی بمیرم براش

شده اژانس بگیر شده اسنپ بگیر شده زنگ بزنی امبولانس تو رو خدا فقط بچه رو با خودت رو به مرکز درمانی برسون 

نگران بعدش نباش نهایت زنگ میزنی مادرت میاد یا خواهرت میاد 

اگه کسی ام نباشه حتی اگه بیمارستان دولتی باشی بدونن واقعا همراه نداری خیلی هواتو دارن هنوز ادم های شریفی تو دنیا هستند 

تو رو خدا خودتون رو نجات بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رو خدا سریع تر هر جور که خودت میتونی ببرش دکتر الهی بمیرم براششده اژانس بگیر شده اسنپ بگیر شده زن ...

ارع میبرم چون نبرم چند روز دیگ میمیره چشماش سیاه شدن 

نیاز به بستری دارم پس پسرم چی میشه کسی م ندارم نگه ش دارع

به دکتربگو اگه ممکنه دارو بهت بدن که بالای سربچت بمونی گناه داره میترسه تنهایی یا بگو سرم اگه دادن وصل کن برو تو اتاق بچت ببین یه تخت نمیدن هردوتون توی یه اتاق باشین،،فردا هرکاری کردی خبرمون کن

تو رو خدا سریع تر هر جور که خودت میتونی ببرش دکتر الهی بمیرم براششده اژانس بگیر شده اسنپ بگیر شده زن ...

شوهر من چندسال پیش کرونا دلتا کرفت

فقط من بودم کنارش تو بیمارستان

بخدا پرستارا مثه چی دورش میگشتن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

به دکتربگو اگه ممکنه دارو بهت بدن که بالای سربچت بمونی گناه داره میترسه تنهایی یا بگو سرم اگه دادن و ...

باش قربون دست همگی تون برم فردا میام حالم میگم البته اگه تو اونوقت تب لرز نکنم نیافتم نمی‌رم 

به دکتربگو اگه ممکنه دارو بهت بدن که بالای سربچت بمونی گناه داره میترسه تنهایی یا بگو سرم اگه دادن و ...

اره اینم فکر خوبیه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

شوهر من چندسال پیش کرونا دلتا کرفتفقط من بودم کنارش تو بیمارستانبخدا پرستارا مثه چی دورش میگشتن

ارع بحرهال بهتر از اینه تو خونه تنها بی کس بمیریم اگم بمیریم کسی تا یک روز اصلا متوجه نمیشه 

قربونت برم شعار نمیدم اما خدا رو داری من امروز دو تا بچه هام بدجور مریضن چند روزه چون همسرم مسافرت ب ...

دلم برای خودم نه برای اون دستایی کوچیک پسرم آتیش میگیره ارومیه هستم هیچکس اینجا ندارم 

باش قربون دست همگی تون برم فردا میام حالم میگم البته اگه تو اونوقت تب لرز نکنم نیافتم نمی‌رم

خدانکنه عزیزم دورازجونت ،،به مادرت زنگ بزن فردا بیاد همیشه که اینجورنمیمونی الان نیازبه کمک داری به فکرخودت وبچت باش خواهرت مادرت هرکیو داری وقتی بستری شدی خبرشون کن بیان بیمارستان مراقبت باشن

خدانکنه عزیزم دورازجونت ،،به مادرت زنگ بزن فردا بیاد همیشه که اینجورنمیمونی الان نیازبه کمک داری به ...

خاهری ندارم یه مادری دارم هشت ساعت ازم دوره و بیچاره شوهری داره تریاک می‌کشه و زندگیشون رو یارانه و برادرم میچرخونه

ارع بحرهال بهتر از اینه تو خونه تنها بی کس بمیریم اگم بمیریم کسی تا یک روز اصلا متوجه نمیشه

عزیزم اینجوری نگو دل هممون به درد میاد شرایطت خیلی سخته دقیقا میدونم چی میگی اما تو امید اون بچه ها هستی و خدای مهربون هواتونو داره 

انشالله حالتون زود خوب میشه به خودت امید بده عزیزدلم 

حتما زودتر برو دکتر لجبازی نکنی که بگی میخوام ابروش رو ببرم امبولانس میگم اگه بدتر شدیم و...

صبر نکن بدتر بشی زودتر هر وقت همسرت رفت و هوا روشن شد خودتو به مرکز درمانی و بیمارستان برسون 

شده اسنپ و تاکسی و ارژانس و اورژانس هیچ فرقی نداره فقط به داد خودتون برسید زود خوب میشید انشالله