2777
2789
عنوان

خاهرا شما را بجان بچه هاتون بیاین دارم میمیرم بچم رو دستم میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 190 پست
رایگانم نباشه دیگ ندارم یا باید هر دو بمیریم یا باید امروز برم

ببریش بیمارستان دکتر بیاذ بالا سرش اوضاع رو تایید کنه چقدر خرابه

اون نر خر مجبور میشه پولشو بده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ بزن اورژانس اجتماعی بنظرم123

بیان رسیدگی کنن به این وضعیت

کافیه شرح حال بدی.. شوهرتو کت بسته میبرن

تب شوخب نیست

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
اره بیمه روستایی

این دوتا بچه جز تو کسی رو‌ندارن 

فکر نکن اون جنین تو شکمت از تب تو صدمه نمیبینه

دلم‌ خواست شوهرتو خفه کنم

ببریش بیمارستان دکتر بیاذ بالا سرش اوضاع رو تایید کنه چقدر خرابهاون نر خر مجبور میشه پولشو بده

ارع نمیتونم برم دیگ از قدم افتادم تو رخت چن روزه گرسنه هستم زنگ میزنم امپولانس

عزیزم الان بفکر سلامتیت باش شوهرت که تنهات گذاشت خودتو برسون بیمارستان بعدا نگران هزینه نباش الان بچه زیر ۷ سال هزینه درمانش رایگانه خودتم اگه بیمارستان دولتی بری که خیلی زیاد نمیشه بعدا برا ترخیص میتونی بری مددکاری بیمارستان مشکلتو میگی هزینه رو کم میکنن 

من خودم دو روز بستری بودم با بیمه تامین اجتماعی فقط ۷۰ هزار تومن شد هزینه بستری در صورتی که اگه میرفتم مطب و دارو میگرفتم یه تومن میشد

خدایا خودت میدونی چقد تنهام پس تنهام نزار

نمیبرع که میگ فیلم هس پول ندارم یک میلیون خیلی کمه

با بیمه نصف حساب میشه 

فوقش زنگ بزن از دوست اشنا فامیل زیر سنگم‌شده جور کن

بعدم با مشت بزن در دهن اون مرد بی غیرت اگر پول نداد

رایگانم نباشه دیگ ندارم یا باید هر دو بمیریم یا باید امروز برم

برو دکتر آژانس بگیر بعضی اوقات آمبولانس زود نمیاد بستری بشی هزینه بیمارستان اینقدر در نمیاد 

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
این دوتا بچه جز تو کسی رو‌ندارن فکر نکن اون جنین تو شکمت از تب تو صدمه نمیبینهدلم‌ خواست شوهرتو خفه ...

دلم آتیشه پسزم جلو چشم من داره میمیره 😭 اگه خدا جونشو امروز تو پادگان نگیره پس ظالم جلوتره